Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-08 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mihăilești GR Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1146
Mihăilești GR Bleach
442 Tactiek tuty Fruty
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.4 gemiddelde waardering 53
weak Schieten outstanding
poor Passen solid
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Vairetto rent richting de bal. Vairetto passt de bal met de wreef. Tridente bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:1

3e minuut.
Anyamkegh is nu in balbezit. Anyamkegh geeft een lange en hoge pass. Kelly is nu in balbezit. Kelly geeft een hoge lob. Wheeler krijgt zijn hoofd ertegen. Tărăşilă bokst de bal weg.

6e minuut.
Tridente met een sublieme pass. Poleksić is nu in balbezit. Poleksić met een sublieme pass. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tărăşilă bokst de bal weg.

10e minuut.
Săndiţă rent richting de bal. Tridente met een sublieme pass. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto schiet op doel. Tărăşilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:2

12e minuut.
Tridente heeft problemen om de bal te vangen. Tridente speelt de bal door. Wheeler rent richting de bal. Wheeler draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vairetto passt de bal in één keer door. Raiciu verovert de bal door een tackle van achteren. Tridente bereikt de bal nog maar net als eerste. Tridente geeft een lange en hoge pass. Wheeler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Anyamkegh rent richting de bal. Anyamkegh geeft een lange en hoge pass. Kelly speelt de bal door. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Oprean kopt de bal weg. Poleksić probeert naar een medespeler te passen. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler geeft een hoge lob. Vairetto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kelly passt de bal in één keer door. Poleksić rent richting de bal. Poleksić passt de bal in één keer door. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Tărăşilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Poleksić verovert de bal door een tackle van achteren. Poleksić passt de bal in één keer door. Tridente heeft problemen om de bal te vangen. Tridente geeft een hoge lob. Vairetto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Stoichiţă is nu in balbezit. Tridente verovert de bal door een tackle van achteren. Tridente passt de bal zonder na te denken. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:3

25e minuut.
Kelly met een sublieme pass. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler passt de bal zonder na te denken. Tridente geeft de bal voor. Vairetto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wheeler rent richting de bal. Wheeler passt de bal zonder na te denken. Constantin is nu in balbezit. Vairetto onderschept slim de pass. Vairetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:4

31e minuut.
Oprean rent richting de bal. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly geeft een hoge lob. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. Tărăşilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kelly geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poleksić kopt de bal weg. Wheeler rent richting de bal. Wheeler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Raiciu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:5

37e minuut.
Wheeler is nu in balbezit. Zaharescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wheeler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dică zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vairetto springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:6

37e minuut.
Catalan is nu in balbezit. Tridente onderschept slim de pass. Tridente passt de bal in één keer door. Daar is Vairetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vairetto schiet op doel. Tărăşilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:7

40e minuut.
Tridente kan de bal niet met de borst controleren. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu passt de bal in één keer door. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gogoasă verovert de bal door een tackle van achteren. Anyamkegh verovert de bal door een tackle van achteren. Anyamkegh geeft de bal voor. Daar is Vairetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vairetto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tărăşilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Stoichiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly geeft een lange en hoge pass. Wheeler kopt de bal weg. Vairetto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 71%, Bleach 29%.
Mihăilești GR - Bleach 0:8

47e minuut.
Anyamkegh geeft een lange en hoge pass. Tridente kopt de bal weg. Vairetto controleert de bal met de borst. Vairetto schiet op doel. Tărăşilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:9

49e minuut.
Kelly met een sublieme pass. Tridente met een sublieme pass. Wheeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheeler schiet op doel. Tărăşilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:10

50e minuut.
Poleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleksić passt de bal zonder na te denken. Kelly rent richting de bal. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. Tărăşilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:11

53e minuut.
Wheeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin met een sublieme pass. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Tărăşilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:12

55e minuut.
Poleksić speelt de bal door. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly passt de bal zonder na te denken. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dică speelt de bal door. Tridente is nu in balbezit. Tridente passt de bal zonder na te denken. Wheeler heeft problemen om de bal te vangen. Wheeler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tridente met een snelle inworp. Poleksić met een sublieme pass. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:13

65e minuut.
Catalan probeert naar een medespeler te passen. Poleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleksić passt de bal zonder na te denken. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto schiet op doel. Tărăşilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:14

68e minuut.
Klungelig pakt Pandelescu de bal. Tridente probeert naar een medespeler te passen. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:15

70e minuut.
Tridente heeft problemen om de bal te vangen. Tridente speelt de bal door. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler schiet op doel. Tărăşilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:16

72e minuut.
Vairetto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly speelt de bal door. Vairetto heeft problemen om de bal te vangen. Vairetto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Raiciu geeft een lange en hoge pass. Ferrat kopt de bal weg. Klungelig pakt Kelly de bal. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Tărăşilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:17

78e minuut.
Vairetto rent richting de bal. Vairetto geeft een lange en hoge pass. Daar is Poleksić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wheeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheeler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:18

80e minuut.
Wheeler kopt de bal weg. Klungelig pakt Raiciu de bal. Vairetto rent richting de bal. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. Tărăşilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:19

82e minuut.
Daar is Săndiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tridente speelt de bal door. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Tărăşilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Bleach 0:20

88e minuut.
Heramba onderschept slim de pass. Heramba geeft de bal voor. Klungelig pakt Constantin de bal. Wheeler rent richting de bal. Wheeler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 75%, Bleach 25%.
Mihăilești GR - Bleach 0:20