Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-08 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: HELMANTICO
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1397
UD Salamanca Frente Atletico
433 Tactiek 2
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
38.1 gemiddelde waardering 31.4
goed Schieten slecht
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Nieto Cortés onderschept slim de pass. Rodríguez Mínguez is nu in balbezit. Żółw maakt een afschuwelijke overtreding. Żółw krijgt een gele kaart. Rodríguez Mínguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Angulo Alboniga met een snel genomen vrije trap. Colsa rent richting de bal. Colsa draait met de bal, schiet en ... Božičev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Wilkojański rent richting de bal. Żółw rent richting de bal. Żółw passt de bal in één keer door. Nieto Cortés rent richting de bal. Nieto Cortés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Malik kopt de bal weg. Daar is Castiñeiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotas speelt de bal door. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański haalt uit met een fantastische trap. Jémez bokst de bal weg.

8e minuut.
Inworp. Rotas met een snelle inworp. Żółw rent richting de bal. Żółw geeft een hoge lob. Wilkojański springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Colsa passt de bal met de wreef. Daar is Wcisło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colsa rent richting de bal. García de la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Vega schiet op doel. Božičev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
García de la Vega passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Esteban de bal. Bortini maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bortini naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Wcisło geeft de bal voor. Daar is Cerliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escribano geeft een hoge lob. Esteban is nu in balbezit. Esteban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Esteban geeft een hoge lob. Castiñeiras is nu in balbezit. Castiñeiras geeft de bal voor. Esteban krijgt zijn hoofd ertegen. Božičev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Salamanca 61%, Frente Atletico 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UD Salamanca - Frente Atletico 0:0

63e minuut.
Cubillos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Coalla rent richting de bal. Fernández Coalla geeft een hoge lob. Colsa is nu in balbezit. Colsa haalt uit met een fantastische trap. Božičev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Castiñeiras probeert naar een medespeler te passen. García de la Vega is nu in balbezit. García de la Vega speelt de bal door. Esteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteban schiet op doel. Božičev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Colsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło begaat een overtreding. Colsa raakt geblesseerd tijdens het duel. Castiñeiras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. García de la Vega is nu in balbezit. García de la Vega schiet op doel. Božičev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wcisło heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Fernández Coalla geeft de bal voor. Inworp. Rotas met een snelle inworp. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés geeft een lange en hoge pass. Jémez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wilkojański krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

88e minuut.
Malik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olabe met een snelle inworp. Esteban is nu in balbezit. Esteban haalt uit met een fantastische trap. Božičev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Escribano geeft de bal voor. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Colsa verovert de bal door een tackle van achteren. Colsa haalt uit met een fantastische trap. Božičev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Frente Atletico 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Salamanca 55%, Frente Atletico 45%.
UD Salamanca - Frente Atletico 1:0