Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-08 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2867
F. C. Onesti Liverpool Kirkby Academy
1xextrema_s Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.7 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Sofian geeft een hoge lob. Lillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrei. Andrei krijgt een gele kaart. Lillo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lillo kan niet meer verder spelen.

6e minuut.
Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui onderschept slim de pass. Pistrui speelt de bal door. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec schiet op doel. Dan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Pistrui onderschept slim de pass. Pistrui geeft een lange en hoge pass. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Buccianti geeft een lange en hoge pass. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pistrui de bal. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu verovert de bal door een tackle van achteren. Bătrânu geeft een lange en hoge pass. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec schiet op doel. Dan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Nieddu probeert naar een medespeler te passen. Laskowiec kopt de bal weg. Daar is Pistrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Liverpool Kirkby Academy 1:0

27e minuut.
Drejan kopt de bal weg. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Spiridon speelt de bal door. Buccianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pifat met een sublieme pass. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec haalt uit met een fantastische trap. Dan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Raţ controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bătrânu neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Sofian de bal. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Spiridon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pifat is nu in balbezit. Pifat speelt de bal door. Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 27%, Liverpool Kirkby Academy 73%.
F. C. Onesti - Liverpool Kirkby Academy 1:0

47e minuut.
Laskowiec geeft de bal voor. Klungelig pakt Zaharescu de bal. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Dan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Liverpool Kirkby Academy 2:0

48e minuut.
Laskowiec probeert naar een medespeler te passen. Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Laskowiec is nu in balbezit. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Maier de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Liverpool Kirkby Academy 3:0

52e minuut.
Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec speelt de bal door. Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Zaharescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bătrânu neemt de hoekschop. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu geeft een hoge lob. Sofian kopt de bal weg. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Liverpool Kirkby Academy 4:0

63e minuut.
Buccianti geeft een hoge lob. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec passt de bal in één keer door. Pistrui rent richting de bal. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui geeft een lange en hoge pass. Laskowiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laskowiec schiet op doel. Dan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pifat probeert naar een medespeler te passen. Iovan is nu in balbezit. Iovan geeft een hoge lob. Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Pifat onderschept slim de pass. Pifat passt de bal met de wreef. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Buccianti met een sublieme pass. Pifat is nu in balbezit. Pifat probeert naar een medespeler te passen. Pistrui rent richting de bal. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dan trapt de bal weg van het doel. Pifat kopt de bal weg. Daar is Pistrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Dan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Mărăcine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu geeft een lange en hoge pass. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec haalt uit met een fantastische trap. Dan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 26%, Liverpool Kirkby Academy 74%.
F. C. Onesti - Liverpool Kirkby Academy 4:0