Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wonsky Inter Pychowice
nikola_alokin Tactiek 442
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 31.5
very good Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen weak


3e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra geeft een hoge lob. Venera kopt de bal weg. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Daar is Kányádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kányádi geeft een hoge lob. Venera kopt de bal weg. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. Burton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bickel is nu in balbezit. Bickel passt de bal zonder na te denken. Daar is Kościelniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De Luca geeft een hoge lob. Venera kopt de bal weg. Hjelm rent richting de bal. Hjelm draait met de bal, schiet en ... Burton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 1:0

16e minuut.
Petrouš rent richting de bal. Jarzynowski begaat een overtreding. Petrouš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurzelewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Venera kan de bal niet met de borst controleren. Venera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Łoskot geeft een lange en hoge pass. De Luca rent richting de bal. De Luca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Venera de bal. Venera draait met de bal, schiet en ... Burton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 2:0

19e minuut.
Szeluga verovert de bal door een tackle van achteren. Szeluga probeert naar een medespeler te passen. Kościelniak heeft problemen om de bal te vangen. Venera is nu in balbezit. Venera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bickel met een sublieme pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa geeft een hoge lob. Hjelm rent richting de bal. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 3:0

33e minuut.
Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra speelt de bal door. Bickel met een sublieme pass. Hjelm rent richting de bal. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 4:0

36e minuut.
Klungelig pakt Hjelm de bal. Hjelm met een sublieme pass. Venera is nu in balbezit. Venera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 5:0

39e minuut.
Kurzelewski passt de bal zonder na te denken. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera rent richting de bal. Venera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 6:0

42e minuut.
Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman met een sublieme pass. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bickel probeert naar een medespeler te passen. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera schiet op doel. Tetwin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bickel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Łoskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjelm rent richting de bal. Hjelm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 23%, Inter Pychowice 77%.
FC Wonsky - Inter Pychowice 6:0

48e minuut.
Surman kopt de bal weg. Figueroa met een sublieme pass. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera haalt uit met een fantastische trap. Burton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Surman de bal. Surman geeft de bal voor. Hjelm kopt de bal weg. Venera rent richting de bal. Venera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Surman is nu in balbezit. Surman geeft de bal voor. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm draait met de bal, schiet en ... Burton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 7:0

53e minuut.
Surman met een sublieme pass. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm onderschept slim de pass. Hjelm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 8:0

56e minuut.
Figueroa met een sublieme pass. Venera rent richting de bal. Venera geeft een hoge lob. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 9:0

58e minuut.
Burton met een sublieme pass. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa speelt de bal door. Venera rent richting de bal. Venera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Venera is nu in balbezit. Venera schiet op doel. Burton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Petrouš kopt de bal weg. Surman is nu in balbezit. Surman passt de bal in één keer door. Hjelm rent richting de bal. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa met een sublieme pass. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera schiet op doel. Tetwin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Burton niet meer kan verder spelen.

65e minuut.
Kányádi probeert naar een medespeler te passen. Bickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bickel speelt de bal door. Klungelig pakt Venera de bal. Venera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Hjelm rent richting de bal. Surman rent richting de bal. Surman geeft een lange en hoge pass. Venera rent richting de bal. Venera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 10:0

70e minuut.
Venera met een sublieme pass. Bickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościelniak is nu in balbezit. Bickel verovert de bal door een tackle van achteren. Bickel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Figueroa controleert de bal met de borst. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Bickel is nu in balbezit. Bickel met een sublieme pass. Figueroa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kałwa kopt de bal weg. Klungelig pakt Figueroa de bal. Figueroa met een sublieme pass. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 11:0

78e minuut.
Marie rent richting de bal. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal in één keer door. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 12:0

83e minuut.
Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra onderschept slim de pass. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Hjelm rent richting de bal. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kányádi is nu in balbezit. Kányádi geeft een lange en hoge pass. Surman kopt de bal weg. Venera is nu in balbezit. Venera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 13:0

88e minuut.
Buitenspel voor Panorios. Goede buitenspelval van de verdediging. Parra neemt vlug de vrije trap. Hjelm kopt de bal weg. Venera rent richting de bal. Venera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Inter Pychowice 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 24%, Inter Pychowice 76%.
FC Wonsky - Inter Pychowice 14:0