Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huricane Olimpia Pisarzowa
xyz Tactiek Mid
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
64.1 gemiddelde waardering 42.3
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Krajnc passt de bal met de wreef. Mavioğlu is nu in balbezit. Mavioğlu geeft de bal voor. Huys maakt een snoekduik en kopt de bal. Hegyháti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Olimpia Pisarzowa 1:0

6e minuut.
Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie probeert naar een medespeler te passen. Péssimo rent richting de bal. Péssimo schiet op doel. Hegyháti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Olimpia Pisarzowa 2:0

9e minuut.
Kiepski passt de bal zonder na te denken. Fahrenholz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Japperil de bal. Huys rent richting de bal. Huys draait met de bal, schiet en ... Hegyháti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gillespie rent richting de bal. Huys rent richting de bal. Huys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Olimpia Pisarzowa 3:0

12e minuut.
Krupiński geeft een hoge lob. Fahrenholz rent richting de bal. Robles rent richting de bal. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mavioğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Fahrenholz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahrenholz probeert naar een medespeler te passen. Péssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Péssimo draait met de bal, schiet en ... Hegyháti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Huys rent richting de bal. bin Japperil onderschept slim de pass. Gillespie verovert de bal door een tackle van achteren. Gillespie draait met de bal, schiet en ... Hegyháti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Olimpia Pisarzowa 4:0

25e minuut.
bin Japperil onderschept slim de pass. Huys verovert de bal door een tackle van achteren. Huys passt de bal met de wreef. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Plewnia geeft een hoge lob. Mavioğlu speelt de bal door. Péssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Péssimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Olimpia Pisarzowa 5:0

36e minuut.
Martín Morín geeft een hoge lob. Inworp. Mavioğlu met een snelle inworp. Péssimo is nu in balbezit. Péssimo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mavioğlu met de inworp. Péssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Péssimo passt de bal met de wreef. Fahrenholz heeft problemen om de bal te vangen. Fahrenholz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gillespie rent richting de bal. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles geeft een lange en hoge pass. Cortina is nu in balbezit. Cortina geeft de bal voor. Nafziger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 32%, Olimpia Pisarzowa 68%.
Huricane - Olimpia Pisarzowa 5:0

46e minuut.
Riffo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kiepski probeert naar een medespeler te passen. Krajnc met een sublieme pass. Gillespie rent richting de bal. Péssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Péssimo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Huys is nu in balbezit. bin Japperil onderschept slim de pass. Gillespie rent richting de bal. Gillespie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Olimpia Pisarzowa 6:0

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hegyháti niet meer kan verder spelen. Luengas komt het veld opgelopen.

55e minuut.
bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. Huys onderschept slim de pass. Huys passt de bal in één keer door. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mavioğlu met de inworp. Krajnc rent richting de bal. Krajnc passt de bal in één keer door. Fahrenholz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Luengas trapt de bal weg van het doel. Fahrenholz kopt de bal weg. Gillespie rent richting de bal. Gillespie haalt uit met een fantastische trap. Luengas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kiepski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepski geeft de bal voor. Péssimo kopt de bal weg. Huys rent richting de bal. Huys haalt uit met een fantastische trap. Luengas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huys is nu in balbezit. Huys draait met de bal, schiet en ... Luengas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mavioğlu met een snelle inworp. Krajnc geeft de bal voor. Huys bereikt de bal nog maar net als eerste. Huys schiet op doel. Luengas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Huys met een sublieme pass. Mavioğlu rent richting de bal. Mavioğlu passt de bal in één keer door. Péssimo is nu in balbezit. Péssimo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huys bereikt de bal nog maar net als eerste. Huys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
bin Japperil kopt de bal weg. Mavioğlu rent richting de bal. Mavioğlu probeert naar een medespeler te passen. Gillespie rent richting de bal. Gillespie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Olimpia Pisarzowa 7:0

80e minuut.
Mavioğlu met een sublieme pass. Péssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Péssimo passt de bal met de wreef. Huys bereikt de bal nog maar net als eerste. Huys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Olimpia Pisarzowa 8:0

84e minuut.
Kiepski neemt vlug de vrije trap. Gillespie kopt de bal weg. Huys bereikt de bal nog maar net als eerste. Huys schiet op doel. Luengas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Olimpia Pisarzowa 9:0

85e minuut.
Cortina is nu in balbezit. Cortina passt de bal met de wreef. Tomicki heeft problemen om de bal te vangen. Péssimo is nu in balbezit. Péssimo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Olimpia Pisarzowa 10:0

89e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Péssimo onderschept slim de pass. Péssimo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mavioğlu de bal. Mavioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Péssimo de bal. Huys rent richting de bal. Huys draait met de bal, schiet en ... Luengas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Olimpia Pisarzowa 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 22%, Olimpia Pisarzowa 78%.
Huricane - Olimpia Pisarzowa 11:0