Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelicanul Negru AFC AJAX Botoşani
pa-pa-do Tactiek Off. MOD
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
36 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 31.3
excellent Schieten solid
very good Passen poor
good Verdedigen average


2e minuut.
Borges met een sublieme pass. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niedziela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madrigal met een snel genomen vrije trap. Şuşoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela schiet op doel. Kurniawka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tănase kopt de bal weg. Corbea heeft problemen om de bal te vangen. La Nave met een sublieme pass. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka schiet op doel. Şuşoi bokst de bal weg.

5e minuut.
Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges speelt de bal door. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - AFC AJAX Botoşani 1:0

11e minuut.
Ulmanu rent richting de bal. Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela met een sublieme pass. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - AFC AJAX Botoşani 2:0

13e minuut.
Borges met een sublieme pass. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Nărăvaş probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka schiet op doel. Şuşoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - AFC AJAX Botoşani 3:0

18e minuut.
Inworp. Borges met een snelle inworp. Ulmanu rent richting de bal. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ulmanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borges zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La Nave geeft een hoge lob. Kurniawka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - AFC AJAX Botoşani 4:0

22e minuut.
Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges geeft de bal voor. Nărăvaş probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka schiet op doel. Şuşoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Madrigal rent richting de bal. Madrigal passt de bal zonder na te denken. Niedziela rent richting de bal. Niedziela geeft een lange en hoge pass. Kurniawka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - AFC AJAX Botoşani 5:0

28e minuut.
Hagi speelt de bal door. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Corbea de bal. Corbea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Šaštinský rent richting de bal. Chiran onderschept slim de pass. Chiran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka is nu in balbezit. Niedziela rent richting de bal. Niedziela draait met de bal, schiet en ... Şuşoi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hrenciuc rent richting de bal. Můra onderschept slim de pass. Můra geeft de bal voor. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... Şuşoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Madrigal passt de bal zonder na te denken. Niedziela rent richting de bal. Niedziela speelt de bal door. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurniawka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 34%, AFC AJAX Botoşani 66%.
Pelicanul Negru - AFC AJAX Botoşani 5:0

49e minuut.
Klungelig pakt Hrenciuc de bal. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurniawka de bal. Kurniawka schiet op doel. Şuşoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ciauşoiu speelt de bal door. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc passt de bal in één keer door. Corbea rent richting de bal. Corbea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Můra onderschept slim de pass. Můra geeft de bal voor. Niedziela rent richting de bal. Niedziela schiet op doel. Şuşoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - AFC AJAX Botoşani 6:0

60e minuut.
Niedziela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela schiet op doel. Paal! Şuşoi probeert wanhopig de bal te grijpen. Kurniawka heeft problemen om de bal te vangen. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... Şuşoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Telvi rent richting de bal. Nărăvaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nărăvaş krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal met de wreef. Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziela rent richting de bal. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Můra speelt de bal door. Nărăvaş probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kurniawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... Şuşoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nărăvaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
La Nave verovert de bal door een tackle van achteren. La Nave probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka schiet op doel. Şuşoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - AFC AJAX Botoşani 7:0

76e minuut.
Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niedziela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziela met een sublieme pass. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Şuşoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Telvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - AFC AJAX Botoşani 8:0

82e minuut.
Corbea kopt de bal weg. Kwakman geeft de bal voor. Kurniawka kopt de bal weg. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Niedziela heeft problemen om de bal te vangen. Niedziela geeft een hoge lob. Daar is Kurniawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... Şuşoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - AFC AJAX Botoşani 9:0

86e minuut.
Borges speelt de bal door. Klungelig pakt Niedziela de bal. Niedziela probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nărăvaş geeft een hoge lob. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. Şuşoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Ulmanu geeft een hoge lob. Inworp. Borges met een snelle inworp. La Nave rent richting de bal. La Nave schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ulmanu rent richting de bal. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borges zal de hoekschop nemen. Kurniawka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 26%, AFC AJAX Botoşani 74%.
Pelicanul Negru - AFC AJAX Botoşani 9:0