Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.S.G Vincenti FC
442-TOP Tactiek 352
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Arınç passt de bal met de wreef. Parov is nu in balbezit. Parov passt de bal in één keer door. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 1:0

5e minuut.
Jasiński kopt de bal weg. Brunaccio geeft een hoge lob. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 2:0

11e minuut.
Jasiński rent richting de bal. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Brunaccio is nu in balbezit. Parov rent richting de bal. Parov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Brunaccio is nu in balbezit. Brunaccio geeft de bal voor. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov haalt uit met een fantastische trap. Pellerin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 3:0

16e minuut.
Brunaccio speelt de bal door. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala passt de bal zonder na te denken. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Czagala passt de bal in één keer door. B. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. B. Tóth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. B. Tóth neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Brunaccio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coupet de bal onder controle te krijgen. Parov is nu in balbezit. Parov schiet op doel. Pellerin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 4:0

29e minuut.
Parov onderschept slim de pass. Czagala is nu in balbezit. Czagala passt de bal zonder na te denken. Parov is nu in balbezit. Parov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nebel geeft een lange en hoge pass. Czagala is nu in balbezit. Czagala passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Parov de bal. Parov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Czagala is nu in balbezit. Czagala geeft een hoge lob. Coupet kopt de bal weg. Brunaccio is nu in balbezit. Brunaccio schiet op doel. Pellerin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 5:0

43e minuut.
Vigouroux passt de bal met de wreef. Parov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serre. Serre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.S.G 46%, Vincenti FC 54%.
P.S.G - Vincenti FC 5:0

55e minuut.
Jasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Serre geeft de bal voor. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parov de bal. Parov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coupet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 6:0

60e minuut.
B. Tóth met de inworp. Nebel heeft problemen om de bal te vangen. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala schiet op doel. Bois probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. B. Tóth neemt de hoekschop. Brunaccio rent richting de bal. Brunaccio haalt uit met een fantastische trap. Pellerin bokst de bal weg.

63e minuut.
Jasiński met de inworp. Parov rent richting de bal. Parov passt de bal met de wreef. Czagala is nu in balbezit. Czagala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Pellerin trapt de bal weg. Jasiński speelt de bal door. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 7:0

66e minuut.
Jasiński is nu in balbezit. Jasiński met een sublieme pass. Parov rent richting de bal. Parov schiet op doel. Pellerin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 8:0

73e minuut.
B. Tóth verovert de bal door een tackle van achteren. B. Tóth probeert naar een medespeler te passen. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala haalt uit met een fantastische trap. Pellerin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parov heeft problemen om de bal te vangen. Parov draait met de bal, schiet en ... Pellerin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 9:0

74e minuut.
Fortin speelt de bal door. Klungelig pakt Valentin de bal. Valentin passt de bal zonder na te denken. Parov is nu in balbezit. Parov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 10:0

77e minuut.
Daar is Brunaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunaccio passt de bal met de wreef. Parov heeft problemen om de bal te vangen. Parov schiet op doel. Pellerin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Jasiński geeft een lange en hoge pass. Brunaccio rent richting de bal. Brunaccio passt de bal zonder na te denken. Czagala is nu in balbezit. Czagala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Bois de bal onder controle te krijgen. Brunaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunaccio passt de bal zonder na te denken. Parov is nu in balbezit. Parov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jasiński speelt de bal door. Brunaccio geeft een lange en hoge pass. Czagala rent richting de bal. Czagala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 11:0

89e minuut.
Daar is Vigouroux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parov is nu in balbezit. Jasiński speelt de bal door. Czagala rent richting de bal. Czagala haalt uit met een fantastische trap. Pellerin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Czagala speelt de bal door. Daar is Brunaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunaccio probeert naar een medespeler te passen. Parov rent richting de bal. Parov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Vincenti FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.S.G 25%, Vincenti FC 75%.
P.S.G - Vincenti FC 12:0