Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA. Boca Juniors El mejor de los tres
Longaniza Tactiek 24-04-22C
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
73.4 gemiddelde waardering 72.9
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Gatzemeier geeft de bal voor. Šašić is nu in balbezit. Arcay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arcay krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Schuurmans speelt de bal door. Klungelig pakt Tsilligiris de bal. Tsilligiris passt de bal met de wreef. Zabidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis draait met de bal, schiet en ... de Lange bokst de bal weg.

25e minuut.
Kopytko kopt de bal weg. Šašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šašić geeft een hoge lob. Belodedić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - El mejor de los tres 0:1

28e minuut.
Arcay passt de bal in één keer door. Tsilligiris is nu in balbezit. Tsilligiris speelt de bal door. Kuffer rent richting de bal. Kuffer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun passt de bal met de wreef. Tsilligiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilligiris geeft een hoge lob. Zabidis rent richting de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Daar is Gatzemeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatzemeier passt de bal in één keer door. Belodedić rent richting de bal. Kopytko is nu in balbezit. Kopytko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 39%, El mejor de los tres 61%.
CA. Boca Juniors - El mejor de los tres 0:1

47e minuut.
Šašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šašić passt de bal zonder na te denken. Kopytko is nu in balbezit. Kopytko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - El mejor de los tres 0:2

60e minuut.
Sârbu passt de bal zonder na te denken. Gatzemeier rent richting de bal. Schuurmans schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Schuurmans moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schuurmans schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Inworp. Makoun met een snelle inworp. Tsilligiris geeft de bal voor. Zabidis is nu in balbezit. Zabidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 32%, El mejor de los tres 68%.
CA. Boca Juniors - El mejor de los tres 0:2