Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-10 19:23
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Nk Vatreni Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
Nk Vatreni Nori Jeleni
Vei Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hrovat is nu in balbezit. Jelenko is nu in balbezit. Hrovat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko rent richting de bal. Jelenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pahor probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mlinar de bal onder controle te krijgen. Kalin speelt de bal door. Peral bereikt de bal nog maar net als eerste. Peral haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Zmagaj rent richting de bal. Zmagaj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rijavec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peral rent richting de bal. Peral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Nori Jeleni 1:0

30e minuut.
Trpin rent richting de bal. Trpin passt de bal zonder na te denken. Rijavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijavec draait met de bal, schiet en ... Jenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Nori Jeleni 2:0

31e minuut.
Hrovat passt de bal met de wreef. Zatler probeert naar een medespeler te passen. Mlinar is nu in balbezit. Kalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zmagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmagaj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rijavec de bal. Rijavec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Zatler met de inworp. Mlinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalin verovert de bal door een tackle van achteren. Peral is nu in balbezit. Peral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rijavec is nu in balbezit. Rijavec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 30%, Nori Jeleni 70%.
Nk Vatreni - Nori Jeleni 2:0

46e minuut.
Mlakar komt het veld opgelopen. Potočnik komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik geeft de bal voor. Jelenko rent richting de bal. Jelenko schiet op doel. Mlakar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rijavec rent richting de bal. Rijavec passt de bal zonder na te denken. Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik haalt uit met een fantastische trap. Jenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Kalin de bal. Mlinar is nu in balbezit. Mlinar geeft een hoge lob. Zmagaj rent richting de bal. Zmagaj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ingesson rent richting de bal. Vetrih verovert de bal door een tackle van achteren. Vetrih probeert naar een medespeler te passen. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik speelt de bal door. Matusewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar draait met de bal, schiet en ... Mlakar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 53%, Nori Jeleni 47%.
Nk Vatreni - Nori Jeleni 2:0