Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RFC Liègeois 04 SV Furnio
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten average
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Klungelig pakt Uijtdebroeks de bal. Pintér is nu in balbezit. Uijtdebroeks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uijtdebroeks krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Gheltiere is nu in balbezit. Gheltiere passt de bal met de wreef. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Constanatinov rent richting de bal. Constanatinov geeft de bal voor. Gilbert heeft problemen om de bal te vangen. Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 1:0

24e minuut.
Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye geeft een lange en hoge pass. Egerszegi kopt de bal weg. Gheltiere controleert de bal met de borst. Căruţaşu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 2:0

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Van Avermaet niet meer kan verder spelen. Lampaert komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 3:0

43e minuut.
Zakos onderschept slim de pass. Zakos probeert naar een medespeler te passen. Căruţaşu is nu in balbezit. Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Liègeois 04 17%, SV Furnio 83%.
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 4:0

47e minuut.
Daar is Zakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakos met een sublieme pass. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu schiet op doel. Lampaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 5:0

49e minuut.
Gheltiere verovert de bal door een tackle van achteren. Căruţaşu rent richting de bal. Gheltiere is nu in balbezit. Gheltiere schiet op doel. Na een snelle pass probeert Morhaye de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Klungelig pakt Vandenbroucke de bal. Zakos is nu in balbezit. Zakos geeft een hoge lob. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 6:0

51e minuut.
Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón rent richting de bal. Aragón passt de bal met de wreef. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... Lampaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Zakos rent richting de bal. Zakos passt de bal met de wreef. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 7:0

70e minuut.
Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheltiere rent richting de bal. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 8:0

73e minuut.
Philipsen probeert de bal met de borst te controleren. Gheltiere rent richting de bal. Gheltiere passt de bal in één keer door. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Philipsen de bal. Aragón is nu in balbezit. Philipsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Philipsen krijgt een gele kaart. Aragón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aragón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Aragón speelt de bal door. Egerszegi geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Philipsen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Philipsen trapt de bal weg van het doel. Pintér kopt de bal weg. Philipsen heeft problemen om de bal te vangen. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel. Lampaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gheltiere haalt uit met een fantastische trap. Lampaert probeert naar een medespeler te passen. Egerszegi kopt de bal weg. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Egerszegi kopt de bal weg. Philipsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... Lampaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 9:0

83e minuut.
Constanatinov speelt de bal door. Van Aert is nu in balbezit. Zakos maakt een afschuwelijke overtreding. Zakos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Aragón passt de bal zonder na te denken. Gheltiere rent richting de bal. Gheltiere speelt de bal door. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Liègeois 04 26%, SV Furnio 74%.
RFC Liègeois 04 - SV Furnio 10:0