Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Perspektywa Nöjda Maskar
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Segerström bereikt de bal nog maar net als eerste. Segerström probeert naar een medespeler te passen. Hamilton heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perspektywa - Nöjda Maskar 1:0

9e minuut.
Jähkel is nu in balbezit. Samuelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Samuelsson passt de bal zonder na te denken. Möller bereikt de bal nog maar net als eerste. Möller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Perspektywa - Nöjda Maskar 1:1

14e minuut.
Colliander geeft een lange en hoge pass. Ferdinandsson is nu in balbezit. Möller verovert de bal door een tackle van achteren. Möller schiet op doel. Zäll probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rund neemt de hoekschop. Daar is Von D, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Möller bereikt de bal nog maar net als eerste. Möller draait met de bal, schiet en ... Bertling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perspektywa - Nöjda Maskar 1:2

16e minuut.
Samuelsson is nu in balbezit. Jähkel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samuelsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Von D zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Zäll de bal. Paal!

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bertling niet meer kan verder spelen. Sämfors komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Von D rent richting de bal. Backlund verovert de bal door een tackle van achteren. Backlund passt de bal zonder na te denken. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Karlstein passt de bal in één keer door. Möller rent richting de bal. Jähkel verovert de bal door een tackle van achteren. Samuelsson onderschept slim de pass. Samuelsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ingesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingesson geeft een lange en hoge pass. Daar is Samuelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segerström onderschept slim de pass. Segerström geeft een lange en hoge pass. Englund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Perspektywa 54%, Nöjda Maskar 46%.
KS Perspektywa - Nöjda Maskar 1:2

67e minuut.
Daar is Jähkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jähkel passt de bal met de wreef. Backlund rent richting de bal. Hamilton rent richting de bal. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ferdinandsson geeft een hoge lob. Inworp. Rund met de inworp. Samuelsson rent richting de bal. Samuelsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Perspektywa 42%, Nöjda Maskar 58%.
KS Perspektywa - Nöjda Maskar 1:2