Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-11 01:28
  • Bekerwedstrijd: Promoción
  • Stadion: M Stadium
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21626
FC Cassiopeia Old Santa Fe
Gamma Cass Tactiek 532
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 25
redelijk Schieten slecht
solide Passen zwak
goed Verdedigen matig


6e minuut.
Brunmayr passt de bal zonder na te denken. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa speelt de bal door. Flis rent richting de bal. Flis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Gdeszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gdeszyński geeft de bal voor. Ochoa kopt de bal weg. Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr haalt uit met een fantastische trap. Ballesteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kraft verovert de bal door een tackle van achteren. Kraft geeft een lange en hoge pass. Flis is nu in balbezit. Flis schiet op doel. Ballesteros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kwasibrocki probeert naar een medespeler te passen. Ochoa rent richting de bal. Ochoa speelt de bal door. Flis rent richting de bal. Flis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kwasibrocki probeert naar een medespeler te passen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Flis is nu in balbezit. Flis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Old Santa Fe 1:0

31e minuut.
Kraft verovert de bal door een tackle van achteren. Kraft speelt de bal door. Flis rent richting de bal. Flis draait met de bal, schiet en ... Ballesteros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Old Santa Fe 2:0

41e minuut.
Kwasibrocki geeft de bal voor. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa met een sublieme pass. Flis is nu in balbezit. Flis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Old Santa Fe 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 28%, Old Santa Fe 72%.
FC Cassiopeia - Old Santa Fe 3:0

46e minuut.
Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta passt de bal in één keer door. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Flis de bal onder controle te krijgen. Goluska rent richting de bal. Goluska speelt de bal door. Ochoa rent richting de bal. Ochoa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Brunmayr maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutiérrez kopt de bal weg. Herrán probeert naar een medespeler te passen. Kraft geeft een hoge lob. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ballesteros trapt de bal weg. Kraft speelt de bal door. Kwasibrocki probeert naar een medespeler te passen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Villegas probeert de bal met de borst te controleren. Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr passt de bal met de wreef. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ballesteros trapt de bal weg. Goluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Goluska geeft een hoge lob. Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr passt de bal in één keer door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel. Gutiérrez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ballesteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 16%, Old Santa Fe 84%.
FC Cassiopeia - Old Santa Fe 3:0