Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza lima corazon 73 FC Aganamenon
a jugar Tactiek 4-4WMO-2
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
65.9 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten very good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Gijón passt de bal in één keer door. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dumitru krijgt een gele kaart. Valladares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Le komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Traverso rent richting de bal. Sascia begaat een overtreding. Traverso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Le zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gijón geeft de bal voor. Traverso krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dione passt de bal met de wreef. Daar is Siewierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewierski geeft een hoge lob. Yücetürk controleert de bal met de borst. Yücetürk haalt uit met een fantastische trap. Paredes bokst de bal weg.

13e minuut.
Luna met een sublieme pass. Le is nu in balbezit. Le passt de bal zonder na te denken. Traverso rent richting de bal. Le geeft de bal voor. Maričić bokst de bal weg. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza lima corazon 73 - FC Aganamenon 0:1

17e minuut.
Gijón probeert naar een medespeler te passen. Valladares is nu in balbezit. Valladares passt de bal met de wreef. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Lemetsaar kopt de bal weg. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza lima corazon 73 55%, FC Aganamenon 45%.
Alianza lima corazon 73 - FC Aganamenon 0:1

63e minuut.
Siewierski verovert de bal door een tackle van achteren. Siewierski geeft de bal voor. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alianza lima corazon 73 - FC Aganamenon 1:1

68e minuut.
Benayoun geeft een lange en hoge pass. Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares verovert de bal door een tackle van achteren. Valladares draait met de bal, schiet en ... Maričić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza lima corazon 73 - FC Aganamenon 1:2

76e minuut.
Siewierski geeft de bal voor. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Benayoun ... Strafschop! Benayoun krijgt een gele kaart. Lemetsaar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bolton zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza lima corazon 73 44%, FC Aganamenon 56%.
Alianza lima corazon 73 - FC Aganamenon 1:2