Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Eagles Kitchee Crows
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Kin Fung is nu in balbezit. Kin Fung probeert naar een medespeler te passen. Zhengchuang rent richting de bal. Ting Fung rent richting de bal. Ting Fung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Eagles - Kitchee Crows 1:0

6e minuut.
Zhengchuang onderschept slim de pass. Zhengchuang geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yiu Fai de bal onder controle te krijgen. Ting Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Fung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Yip Tat rent richting de bal. Yip Tat speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tak Sum de bal onder controle te krijgen. Ting Fung rent richting de bal. Ting Fung haalt uit met een fantastische trap. Lin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Yiu Fai rent richting de bal. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang met een sublieme pass. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lin trapt de bal weg. Tsz Fung kopt de bal weg. Hong Lam heeft problemen om de bal te vangen. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yip Tat. Pui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moore neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stokes Eagles - Kitchee Crows 1:1

42e minuut.
Ting Fung speelt de bal door. Daar is Zhengchuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tak Sum is nu in balbezit. Pui onderschept slim de pass. Pui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Eagles 52%, Kitchee Crows 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stokes Eagles - Kitchee Crows 1:1

47e minuut.
Pei Tak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiu Kong probeert naar een medespeler te passen. Pui is nu in balbezit. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Eagles - Kitchee Crows 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Eagles 55%, Kitchee Crows 45%.
Stokes Eagles - Kitchee Crows 1:2