Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-13 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Fighters Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8958
FC Fighters Sky Monsters
Torra Tactiek hidden_players
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten good
solid Passen solid
outstanding Verdedigen incredible


17e minuut.
Buclea is nu in balbezit. Dyduch verovert de bal door een tackle van achteren. Dyduch passt de bal met de wreef. Ciliński is nu in balbezit. Ciliński draait met de bal, schiet en ... Tuomisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt Ciliński de bal. Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch verovert de bal door een tackle van achteren. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dyduch passt de bal met de wreef. Ciliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 49%, Sky Monsters 51%.
FC Fighters - Sky Monsters 1:0

46e minuut.
Velásquez komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bokłaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raković is nu in balbezit. Raković probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frăţilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frăţilă schiet op doel. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Machnacki geeft een lange en hoge pass. Ciliński is nu in balbezit. Daar is Ciliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciliński draait met de bal, schiet en ... Tuomisalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciliński met een snelle inworp. Buclea probeert naar een medespeler te passen. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga haalt uit met een fantastische trap. Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dyduch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Novelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusoiu begaat een overtreding. Rusoiu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ciliński met een sublieme pass. Subev rent richting de bal. Subev geeft een lange en hoge pass. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliński haalt uit met een fantastische trap. Tuomisalo bokst de bal weg.

85e minuut.
Novelli speelt de bal door. Klungelig pakt Subev de bal. Buclea rent richting de bal. Buclea schiet op doel. Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciliński zal de hoekschop nemen. Rusoiu kan de bal niet met de borst controleren. Dyduch speelt de bal door. Rusoiu rent richting de bal. Rusoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 51%, Sky Monsters 49%.
FC Fighters - Sky Monsters 2:0