Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-08 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vexel Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4589
Vexel Inter Mediolan FDP
442 Tactiek INTER IV
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 50.3
good Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen schiet op doel. Podlaski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu schiet op doel. Podlaski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drăgănescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kobussen krijgt zijn hoofd ertegen. Podlaski bokst de bal weg. Podlaski met een sublieme pass. Plitica kopt de bal weg. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puchici. Drăgănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kossakowski met een snel genomen vrije trap. Kusznir kopt de bal weg. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen schiet op doel. Podlaski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

11e minuut.
Trojan is nu in balbezit. Rezner onderschept slim de pass. Rezner met een sublieme pass. Kusznir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kossakowski is nu in balbezit. Kossakowski geeft de bal voor. Kusznir is nu in balbezit. Kusznir schiet op doel. Podlaski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Prażmowski passt de bal met de wreef. Belidiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Belidiman passt de bal met de wreef. Rakojević geeft een hoge lob. Paziewski kopt de bal weg. Garas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Paziewski rent richting de bal. Dębowicz rent richting de bal. Nuytinck begaat een overtreding. Nuytinck krijgt een gele kaart. Dębowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dębowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rezner kopt de bal weg. Paziewski rent richting de bal. Paziewski draait met de bal, schiet en ... Garas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 48%, Inter Mediolan FDP 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vexel - Inter Mediolan FDP 0:0

85e minuut.
Dzieszuk geeft een lange en hoge pass. Kobussen kopt de bal weg. Brihuneţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuytinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuytinck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kossakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kossakowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Podlaski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Podlaski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 51%, Inter Mediolan FDP 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vexel - Inter Mediolan FDP 0:0