Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-10 19:21
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Nightwish Sokker Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4809
Nightwish Sokker garfio
4312emn Tactiek joyre
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
53.8 gemiddelde waardering 47.3
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Klungelig pakt Iruretagoyena de bal. Cruchaga Lasa rent richting de bal. Portela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portela krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Stezhkoviy rent richting de bal. Sánchez Rodríguez onderschept slim de pass. Sánchez Rodríguez schiet op doel. Nitecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - garfio 0:1

12e minuut.
Barilko passt de bal met de wreef. Feys bereikt de bal nog maar net als eerste. Feys passt de bal zonder na te denken. Kitapçıoğlu rent richting de bal. Kitapçıoğlu schiet op doel. Vulelija bokst de bal weg. Sanz Cordón bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Portela zal de hoekschop nemen. Kitapçıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Feys is nu in balbezit. Feys passt de bal met de wreef. Barilko is nu in balbezit. Barilko draait met de bal, schiet en ... Piera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nightwish Sokker - garfio 1:1

20e minuut.
Barilko kopt de bal weg. Daar is Piera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitapçıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Barilko is nu in balbezit. Barilko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lozano Segado is nu in balbezit. Kitapçıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kitapçıoğlu met een sublieme pass. Barilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Barilko haalt uit met een fantastische trap. Vulelija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Vulelija trapt de bal weg van het doel. Alderici kopt de bal weg. Feys met een sublieme pass. Kitapçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitapçıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Barilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Feys rent richting de bal. Barilko is nu in balbezit. Barilko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 35%, garfio 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nightwish Sokker - garfio 1:1

46e minuut.
Baena komt het veld opgelopen. Sotiriadis komt het veld opgelopen. Løken komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Barilko passt de bal zonder na te denken. Barber Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piera speelt de bal door. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Buitenspel voor Iruretagoyena. Goede buitenspelval van de verdediging. Buenaventura neemt vlug de vrije trap. Kitapçıoğlu rent richting de bal. Kitapçıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - garfio 2:1

56e minuut.
Baena speelt de bal door. Bovadilha is nu in balbezit. Bovadilha passt de bal zonder na te denken. Barilko is nu in balbezit. Barilko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sipos komt het veld opgelopen. Reva komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sanz Cordón is nu in balbezit. Portela verovert de bal door een tackle van achteren. Portela met een sublieme pass. Sipos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Baena probeert naar een medespeler te passen. Bovadilha heeft problemen om de bal te vangen. Bovadilha met een sublieme pass. Reva rent richting de bal. Reva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Baena passt de bal in één keer door. Bovadilha rent richting de bal. Barber Rodríguez begaat een overtreding. Barber Rodríguez krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Saraliotis is nu in balbezit. Saraliotis geeft een hoge lob. Buenaventura kopt de bal weg. Baena heeft problemen om de bal te vangen. Baena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sotiriadis verovert de bal door een tackle van achteren. Sotiriadis passt de bal in één keer door. Sipos rent richting de bal. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sipos is nu in balbezit. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Reva bereikt de bal nog maar net als eerste. Reva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 22%, garfio 78%.
Nightwish Sokker - garfio 2:1