Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-14 00:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Monumental de Lanza
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4143
Los Muchachos del Sir Gluten Morgen
Star Wars. VII Tactiek Robert Boyle
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 54
adequate Schieten outstanding
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Kuşçu onderschept slim de pass. Kuşçu geeft de bal voor. Egurbide kopt de bal weg. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Ayala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Álvarez geeft een hoge lob. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián begaat een overtreding. San Sebastián krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Álvarez onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montejo met een snelle inworp. Egurbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Egurbide geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kapučinskas de bal. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - Gluten Morgen 0:1

21e minuut.
Małek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małek geeft de bal voor. Pérez de Mendiola kopt de bal weg. Frejie is nu in balbezit. Frejie geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kuşçu geeft een hoge lob. Egurbide kopt de bal weg. Kapučinskas heeft problemen om de bal te vangen. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz schiet op doel. Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karabashev bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Egurbide speelt de bal door. López Marcos is nu in balbezit. López Marcos probeert naar een medespeler te passen. Kuşçu rent richting de bal. Kuşçu geeft de bal voor. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Krasselt passt de bal zonder na te denken. Aytemiz is nu in balbezit. Egurbide met een sublieme pass. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 55%, Gluten Morgen 45%.
Los Muchachos del Sir - Gluten Morgen 0:1

46e minuut.
Vahabov probeert naar een medespeler te passen. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov is nu in balbezit. Vivas speelt de bal door. Karabashev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - Gluten Morgen 0:2

47e minuut.
Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Egurbide probeert naar een medespeler te passen. Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo geeft de bal voor. Aytemiz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vahabov is nu in balbezit. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Ayala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - Gluten Morgen 0:3

61e minuut.
San Sebastián geeft de bal voor. Montejo speelt de bal door. Egurbide probeert naar een medespeler te passen. Aytemiz heeft problemen om de bal te vangen. Aytemiz draait met de bal, schiet en ... Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Montejo met een snelle inworp. Egurbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Egurbide geeft de bal voor. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Montejo rent richting de bal. Montejo geeft een lange en hoge pass. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz schiet op doel. Ayala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - Gluten Morgen 0:4

76e minuut.
Inworp. Hermida komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Krasselt geeft de bal voor. Vahabov kopt de bal weg. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. Ayala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - Gluten Morgen 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 55%, Gluten Morgen 45%.
Los Muchachos del Sir - Gluten Morgen 0:5