Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-10 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: J & T Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5397
Yaro FC PAOK Solniki
3 5 2 Tactiek 4MID v.1
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 43
good Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen solid


4e minuut.
Pachelski verovert de bal door een tackle van achteren. Janiszewski rent richting de bal. Janiszewski geeft de bal voor. Chojka is nu in balbezit. Chojka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Maszkiewicz geeft de bal voor. Niemiro kopt de bal weg. Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka verovert de bal door een tackle van achteren. Chojka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pachelski geeft de bal voor. Brunchev probeert de bal met de borst te controleren. Chojka rent richting de bal. Chojka draait met de bal, schiet en ... Ficek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - PAOK Solniki 0:1

14e minuut.
Pachelski rent richting de bal. Pachelski geeft een lange en hoge pass. Niemiro rent richting de bal. Niemiro draait met de bal, schiet en ... Ficek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Brunchev speelt de bal door. Patalan is nu in balbezit. Patalan passt de bal met de wreef. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Trębicki is nu in balbezit. Niedziułka verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziułka geeft een hoge lob. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro schiet op doel. Ficek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 59%, PAOK Solniki 41%.
Yaro FC - PAOK Solniki 0:1

46e minuut.
Piwo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Pohl de bal. Pohl geeft de bal voor. Inworp. Nikody met de inworp. Mierzwiak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pachelski verovert de bal door een tackle van achteren. Pachelski geeft een lange en hoge pass. Chojka rent richting de bal. Chojka schiet op doel. Ficek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ficek trapt de bal weg van het doel. Stanlej kopt de bal weg. Dragunek probeert de bal aan de voet te houden. Bafia rent richting de bal. Bafia draait met de bal, schiet en ... Szmulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Bafia rent richting de bal. Wahadło verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzwiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mierzwiak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Piwo verovert de bal door een tackle van achteren. Wahadło onderschept slim de pass. Wahadło geeft een lange en hoge pass. Chojka is nu in balbezit. Chojka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Maszkiewicz passt de bal in één keer door. Piwo rent richting de bal. Buncol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buncol krijgt een gele kaart. Piwo raakt geblesseerd tijdens het duel. Raczyński komt het veld opgelopen. Piwo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Szmulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yaro FC - PAOK Solniki 1:1

68e minuut.
Janiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janiszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pachelski met een snel genomen vrije trap. Niemiro rent richting de bal. Niemiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Doeltrap. Nycz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mierzwiak rent richting de bal. Mierzwiak geeft een lange en hoge pass. Bafia is nu in balbezit. Bafia haalt uit met een fantastische trap. Szmulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - PAOK Solniki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 47%, PAOK Solniki 53%.
Yaro FC - PAOK Solniki 2:1