Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-15 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TRON Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1003
TRON Levski Sofia FC
deneme Tactiek 343
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 37.8
excellent Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Ryč rent richting de bal. Vinici is nu in balbezit. Vinici probeert naar een medespeler te passen. Myszor is nu in balbezit. Myszor schiet op doel. Mimouni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ onderschept slim de pass. Horvăţ speelt de bal door. Daar is Páramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páramos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Myszor is nu in balbezit. Myszor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Páramos rent richting de bal. Páramos speelt de bal door. Ryč onderschept slim de pass. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor haalt uit met een fantastische trap. Mimouni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Nakayama geeft de bal voor. Durán rent richting de bal. Durán probeert naar een medespeler te passen. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Koczot kopt de bal weg. Horvăţ geeft de bal voor. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Levski Sofia FC 1:0

14e minuut.
Vinici passt de bal zonder na te denken. Myszor is nu in balbezit. Páramos rent richting de bal. Páramos schiet op doel. Mimouni probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Myszor kopt de bal weg. Klungelig pakt Pareja de bal. Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinici haalt uit met een fantastische trap. Mimouni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Levski Sofia FC 2:0

22e minuut.
Mimouni probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft de bal voor. Myszor is nu in balbezit. Myszor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Levski Sofia FC 3:0

23e minuut.
Jeszenszky is nu in balbezit. Jeszenszky speelt de bal door. Vinici met een sublieme pass. Myszor heeft problemen om de bal te vangen. Myszor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Levski Sofia FC 4:0

26e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Durán geeft de bal voor. Klungelig pakt Nakayama de bal. Myszor is nu in balbezit. Myszor draait met de bal, schiet en ... Mimouni bokst de bal weg.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeszenszky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durán is nu in balbezit. Durán geeft de bal voor. Myszor maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Durán rent richting de bal. Durán geeft een hoge lob. Myszor rent richting de bal. Myszor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Levski Sofia FC 5:0

38e minuut.
Vinici rent richting de bal. Pareja rent richting de bal. Myszor begaat een overtreding. Pareja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pareja kan niet meer verder spelen. Magiun komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Durán met een sublieme pass. Páramos rent richting de bal. Páramos passt de bal zonder na te denken. Myszor rent richting de bal. Myszor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Durán geeft een lange en hoge pass. Mimouni met een sublieme pass. Horvăţ kopt de bal weg. Myszor is nu in balbezit. Myszor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRON 26%, Levski Sofia FC 74%.
TRON - Levski Sofia FC 5:0

46e minuut.
Ryč geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durán met de inworp. Vinici is nu in balbezit. Vinici geeft een lange en hoge pass. Mimouni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Páramos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Levski Sofia FC 6:0

52e minuut.
Salamone bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonneau. Bonneau krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Koczot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Horvăţ neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mimouni met een sublieme pass. Vinici kopt de bal weg. Daar is Myszor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszor draait met de bal, schiet en ... Mimouni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Koczot met een sublieme pass. Horvăţ speelt de bal door. Vinici probeert naar een medespeler te passen. Myszor is nu in balbezit. Myszor haalt uit met een fantastische trap. Mimouni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Levski Sofia FC 7:0

67e minuut.
Carrobbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfils probeert naar een medespeler te passen. Myszor is nu in balbezit. Myszor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Magiun rent richting de bal. Páramos onderschept slim de pass. Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor rent richting de bal. Myszor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mimouni trapt de bal weg van het doel. Horvăţ kopt de bal weg. Ramírez probeert de bal aan de voet te houden. Myszor is nu in balbezit. Myszor schiet op doel. Mimouni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Carrobbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrobbio passt de bal zonder na te denken. Föhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandîc is nu in balbezit. Bandîc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jaković probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ is nu in balbezit. Ramírez begaat een overtreding. Horvăţ raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Horvăţ kan niet meer verder spelen. Powieczko komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Durán onderschept slim de pass. Durán geeft een hoge lob. Myszor kopt de bal weg. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos draait met de bal, schiet en ... Mimouni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Powieczko speelt de bal door. Ryč rent richting de bal. Myszor onderschept slim de pass. Myszor schiet op doel. Mimouni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Levski Sofia FC 8:0

87e minuut.
Mimouni trapt de bal weg. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal zonder na te denken. Daar is Páramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páramos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRON 17%, Levski Sofia FC 83%.
TRON - Levski Sofia FC 8:0