Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-15 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Buba team Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8436
Buba team FC Błekitni Stargard
rado Tactiek OFF
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten excellent
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Gyárfás onderschept slim de pass. Gyárfás passt de bal zonder na te denken. Cecot rent richting de bal. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - FC Błekitni Stargard 0:1

4e minuut.
Féher passt de bal in één keer door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Cecot rent richting de bal. Cecot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Féher bereikt de bal nog maar net als eerste. Féher passt de bal in één keer door. Der Ohanessian rent richting de bal. Der Ohanessian schiet op doel. Boţan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hudeda rent richting de bal. Hudeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buba team - FC Błekitni Stargard 1:1

26e minuut.
Paudits met een sublieme pass. Repuh heeft problemen om de bal te vangen. Paudits rent richting de bal. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Féher probeert naar een medespeler te passen. Gyárfás met een sublieme pass. Backofen is nu in balbezit. Backofen draait met de bal, schiet en ... Albizuris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - FC Błekitni Stargard 1:2

30e minuut.
Hudeda rent richting de bal. Chioroglo rent richting de bal. Chioroglo passt de bal in één keer door. Cecot is nu in balbezit. Cecot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Siebers probeert naar een medespeler te passen. Le Du geeft een hoge lob. Szajdel controleert de bal met de borst. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buba team 47%, FC Błekitni Stargard 53%.
Buba team - FC Błekitni Stargard 1:2

46e minuut.
Trussmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kairath komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Paudits passt de bal met de wreef. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh met een sublieme pass. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda schiet op doel. Boţan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buba team - FC Błekitni Stargard 2:2

53e minuut.
Szajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Szajdel speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Cordini de bal onder controle te krijgen. Cecot rent richting de bal. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gyárfás is nu in balbezit. Klungelig pakt Cecot de bal. Gyárfás rent richting de bal. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - FC Błekitni Stargard 2:3

71e minuut.
Buitrago rent richting de bal. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Siebers kopt de bal weg. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Boţan bokst de bal weg. Der Ohanessian bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Ohanessian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buba team - FC Błekitni Stargard 3:3

74e minuut.
Cordini passt de bal in één keer door. Repuh is nu in balbezit. Repuh passt de bal met de wreef. Daar is Hudeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Natulkevičius met een snelle inworp. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen passt de bal met de wreef. Daar is Gyárfás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyárfás schiet op doel. Albizuris bokst de bal weg.

87e minuut.
Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paudits rent richting de bal. Paudits speelt de bal door. Der Ohanessian rent richting de bal. Der Ohanessian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - FC Błekitni Stargard 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buba team 52%, FC Błekitni Stargard 48%.
Buba team - FC Błekitni Stargard 4:3