Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-10 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zryw Palestyna Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2179
Zryw Palestyna C.A. Vetere
4-2-1-2 Tactiek s4adelante24wd3
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 44.8
weak Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Vismara passt de bal met de wreef. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo rent richting de bal. Fernández Azzato onderschept slim de pass. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:1

9e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal met de wreef. Arana rent richting de bal. Arana draait met de bal, schiet en ... Doru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:2

11e minuut.
Vismara heeft problemen om de bal te vangen. Vismara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medell geeft de bal voor. Arana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Relmuantv probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal met de wreef. Vismara is nu in balbezit. Vismara geeft de bal voor. Doru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barruti met de inworp. Vismara bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvosa maakt een afschuwelijke overtreding. Vismara raakt geblesseerd tijdens het duel. Barruti wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Harley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arana de bal. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. Doru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:3

28e minuut.
Vismara probeert naar een medespeler te passen. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni met een sublieme pass. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vidal probeert de bal met de borst te controleren. Prodanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodanov geeft een lange en hoge pass. Vismara rent richting de bal. Vismara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arana rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:4

32e minuut.
Barruti probeert naar een medespeler te passen. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni passt de bal met de wreef. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Museeuw de bal. Fernández Azzato is nu in balbezit. Quaroni rent richting de bal. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. Doru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Klungelig pakt Fernández Azzato de bal. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ... Kandemir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vidal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arana rent richting de bal. Arana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Museeuw rent richting de bal. Museeuw geeft de bal voor. Harley kan de bal niet met de borst controleren. Harley geeft de bal voor. Quaroni krijgt zijn hoofd ertegen. Doru bokst de bal weg. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:5

39e minuut.
Quevedo kopt de bal weg. Vismara geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Figus de bal. Quaroni rent richting de bal. Quaroni schiet op doel. Doru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Vidal geeft een lange en hoge pass. Quevedo kan de bal niet met de borst controleren. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. Museeuw onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 88%, C.A. Vetere 12%.
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:5

50e minuut.
Relmuantv geeft een lange en hoge pass. Arana is nu in balbezit. Arana passt de bal met de wreef. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni draait met de bal, schiet en ... Doru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:6

54e minuut.
Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato schiet op doel. Kandemir probeert de bal aan de voet te houden. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Vismara passt de bal in één keer door. Daar is Quaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaroni passt de bal zonder na te denken. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Urquijo passt de bal in één keer door. Fuldner met een sublieme pass. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Quaroni geeft een lange en hoge pass. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vismara rent richting de bal. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kandemir heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:7

60e minuut.
Klungelig pakt Harley de bal. Harley met een sublieme pass. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:8

68e minuut.
Vismara is nu in balbezit. Calvosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvosa passt de bal met de wreef. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Doru trapt de bal weg van het doel. Medell kopt de bal weg. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Barruti probeert naar een medespeler te passen. Vismara is nu in balbezit. Vismara passt de bal in één keer door. Arana rent richting de bal. Arana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:9

89e minuut.
Fernández Azzato heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Azzato geeft een lange en hoge pass. Arana rent richting de bal. Arana draait met de bal, schiet en ... Doru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:10

90e minuut.
Arana kopt de bal weg. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 84%, C.A. Vetere 16%.
Zryw Palestyna - C.A. Vetere 0:11