Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-15 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BAP eSports Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5309
Tuspo Roßtal wiki team
Scary Tactiek 451
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
27 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Warmuziński speelt de bal door. Daar is Laborda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laborda met een sublieme pass. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. Postolatyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Warmuziński speelt de bal door. Huysegems heeft problemen om de bal te vangen. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Chandran geeft een hoge lob. Laborda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Laborda is nu in balbezit. Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński passt de bal met de wreef. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pootsmann de bal. Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kuziński kopt de bal weg. Chandran kan de bal niet met de borst controleren. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano schiet op doel. Mabilangan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - wiki team 0:1

32e minuut.
Gusinu verovert de bal door een tackle van achteren. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Pootsmann is nu in balbezit. Laborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Warmuziński passt de bal in één keer door. Laborda rent richting de bal. Laborda met een sublieme pass. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... Postolatyev bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prunea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laborda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Prunea met een snelle inworp. Huysegems rent richting de bal. Huysegems passt de bal met de wreef. Pootsmann heeft problemen om de bal te vangen. Pootsmann schiet op doel. Postolatyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Baez speelt de bal door. Huysegems rent richting de bal. Huysegems passt de bal met de wreef. Laborda rent richting de bal. Laborda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Postolatyev trapt de bal weg. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Warmuziński probeert naar een medespeler te passen. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 44%, wiki team 56%.
Tuspo Roßtal - wiki team 0:1

47e minuut.
Riesner is nu in balbezit. Riesner met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Pootsmann de bal onder controle te krijgen. Pootsmann schiet op doel. Postolatyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuspo Roßtal - wiki team 1:1

50e minuut.
Tano rent richting de bal. Fazilet is nu in balbezit. Fazilet passt de bal zonder na te denken. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Laborda is nu in balbezit. Warmuziński rent richting de bal. Warmuziński met een sublieme pass. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński passt de bal in één keer door. Laborda is nu in balbezit. Laborda schiet op doel. Lemus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Tano heeft problemen om de bal te vangen. Haardt onderschept slim de pass. Haardt geeft de bal voor. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Huysegems kopt de bal weg. Laborda is nu in balbezit. Laborda passt de bal zonder na te denken. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... Postolatyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Michalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczuk geeft de bal voor. Reis kopt de bal weg. Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziński schiet op doel. Mabilangan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Haardt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalczuk met de inworp. Vähk geeft een hoge lob. Tano maakt een snoekduik en kopt de bal. Mabilangan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Haardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Prunea met een sublieme pass. Laborda is nu in balbezit. Laborda passt de bal in één keer door. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Chandran geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krauze met de inworp. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Laborda heeft problemen om de bal te vangen. Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński met een sublieme pass. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel. Postolatyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 49%, wiki team 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuspo Roßtal - wiki team 1:1