Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-13 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sem Noção FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5359
Sem Noção FC CRR E.C
Marasmo Tactiek tomatoma
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
56 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 26.2
excellent Schieten weak
outstanding Passen unsatisfactory
solid Verdedigen average


1e minuut.
Potro rent richting de bal. Potro geeft een hoge lob. Lorenzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
da Barra da Tijuca passt de bal zonder na te denken. Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatner passt de bal met de wreef. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski schiet op doel. Boguś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 1:0

8e minuut.
Boguś probeert naar een medespeler te passen. da Barra da Tijuca kopt de bal weg. Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gatner de bal. Gatner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Brito geeft de bal voor. Inworp. Gatner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Barra da Tijuca geeft de bal voor. Sudrawski maakt een snoekduik en kopt de bal. Boguś bokst de bal weg. Brito met een sublieme pass. Remelexo probeert naar een medespeler te passen. Potro speelt de bal door. Klungelig pakt Sudrawski de bal. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Teodoro de bal. Lorenzi speelt de bal door. Gatner is nu in balbezit. Gatner geeft een hoge lob. Sudrawski maakt een snoekduik en kopt de bal. Boguś bokst de bal weg. Amâncio rent richting de bal. Amâncio geeft een hoge lob. Potro geeft de bal voor. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 3:0

15e minuut.
Daar is Pavia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavia geeft de bal voor. Klungelig pakt Brito de bal. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pavia de bal. Pavia geeft de bal voor. Sudrawski krijgt zijn hoofd ertegen. Boguś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pavia zal de hoekschop nemen. Gatner is nu in balbezit. Gatner passt de bal met de wreef. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski schiet op doel. Boguś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Amâncio geeft de bal voor. Inworp. Pavia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Potro probeert naar een medespeler te passen. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia passt de bal in één keer door. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Gatner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatner geeft de bal voor. Pavia kopt de bal weg. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... Boguś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Potro verovert de bal door een tackle van achteren. Potro geeft een lange en hoge pass. Amâncio kan de bal niet met de borst controleren. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Boguś trapt de bal weg. Potro kopt de bal weg. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... Boguś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 4:0

30e minuut.
Pavia is nu in balbezit. Pavia probeert naar een medespeler te passen. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... Boguś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 5:0

32e minuut.
Brito geeft de bal voor. Inworp. Gatner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Barra da Tijuca geeft de bal voor. Sudrawski krijgt zijn hoofd ertegen. Boguś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pavia geeft de bal voor. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Sudrawski verovert de bal door een tackle van achteren. Sudrawski schiet op doel. Boguś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 6:0

36e minuut.
Gatner probeert naar een medespeler te passen. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia passt de bal in één keer door. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
da Barra da Tijuca speelt de bal door. Gatner met een sublieme pass. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Doeltrap. Boguś trapt de bal weg. Diniz kopt de bal weg. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Piazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potro geeft een lange en hoge pass. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Potro passt de bal in één keer door. Pavia is nu in balbezit. Pavia passt de bal zonder na te denken. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Boguś niet meer kan verder spelen. Topos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 16%, CRR E.C 84%.
Sem Noção FC - CRR E.C 6:0

47e minuut.
da Barra da Tijuca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatner geeft een lange en hoge pass. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 7:0

48e minuut.
Ranaldi rent richting de bal. Ranaldi geeft de bal voor. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski schiet op doel. Topos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 8:0

51e minuut.
Piazza rent richting de bal. Pavia is nu in balbezit. Pavia geeft een hoge lob. Sudrawski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 9:0

59e minuut.
Gatner rent richting de bal. Gatner met een sublieme pass. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 10:0

62e minuut.
Lorenzi is nu in balbezit. Potro verovert de bal door een tackle van achteren. Potro passt de bal zonder na te denken. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gatner is nu in balbezit. Gatner geeft een lange en hoge pass. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Storti speelt de bal door. Pavia heeft problemen om de bal te vangen. Pavia geeft een lange en hoge pass. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Potro passt de bal zonder na te denken. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia probeert naar een medespeler te passen. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski schiet op doel. Topos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
da Barra da Tijuca passt de bal in één keer door. Gatner controleert de bal met de borst. Gatner geeft een hoge lob. Sudrawski heeft problemen om de bal te vangen. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap. Topos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gatner geeft een lange en hoge pass. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 11:0

73e minuut.
da Barra da Tijuca speelt de bal door. Gatner rent richting de bal. Gatner passt de bal met de wreef. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 12:0

74e minuut.
Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatner geeft een lange en hoge pass. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski schiet op doel. Topos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 13:0

78e minuut.
Amâncio onderschept slim de pass. Pavia probeert de bal met de borst te controleren. Pavia speelt de bal door. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 14:0

79e minuut.
Gatner rent richting de bal. Gatner geeft de bal voor. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski schiet op doel. Topos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
da Barra da Tijuca rent richting de bal. da Barra da Tijuca geeft een hoge lob. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap. Topos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 15:0

82e minuut.
Potro speelt de bal door. Pavia probeert naar een medespeler te passen. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 16:0

83e minuut.
Inworp. da Barra da Tijuca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatner probeert de bal met de borst te controleren. Gatner geeft de bal voor. Sudrawski springt en kopt de bal. Topos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amâncio rent richting de bal. Amâncio geeft de bal voor. da Barra da Tijuca kopt de bal weg. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Amâncio geeft de bal voor. Storti geeft de bal voor. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 17:0

90e minuut.
da Barra da Tijuca kopt de bal weg. Daar is Ranaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gatner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatner schiet op doel. Topos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gatner zal de hoekschop nemen. Pavia krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Brito de bal. Sudrawski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - CRR E.C 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 12%, CRR E.C 88%.
Sem Noção FC - CRR E.C 18:0