Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-15 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tubermatt Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1335
Tubermatt nerassurri
Pressing Tactiek 433
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.6 gemiddelde waardering 51.6
weak Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Buśkiewicz geeft een hoge lob. Cognetti heeft problemen om de bal te vangen. Furiosi rent richting de bal. Furiosi schiet op doel. Ossola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - nerassurri 0:1

8e minuut.
Selmi rent richting de bal. Selmi geeft een hoge lob. Furiosi is nu in balbezit. Furiosi draait met de bal, schiet en ... Ossola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Malacarne met de inworp. Med is nu in balbezit. Med passt de bal in één keer door. Furiosi rent richting de bal. Furiosi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - nerassurri 0:2

19e minuut.
Agnoletti heeft problemen om de bal te vangen. Liccardo rent richting de bal. Massarotti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Massarotti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Liccardo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Liccardo kan niet meer verder spelen. Ţânţar komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Llanos passt de bal in één keer door. Leaños rent richting de bal. Leaños passt de bal met de wreef. Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatier is nu in balbezit. Sabatier geeft een lange en hoge pass. Furiosi rent richting de bal. Furiosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Baykam rent richting de bal. Baykam geeft een lange en hoge pass. Furiosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furiosi draait met de bal, schiet en ... Ossola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - nerassurri 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 50%, nerassurri 50%.
Tubermatt - nerassurri 0:3

48e minuut.
Buśkiewicz kopt de bal weg. Serrano controleert de bal met de borst. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med schiet op doel. Ossola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Furiosi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - nerassurri 0:4

53e minuut.
Selmi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ţânţar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buquicchio. Buquicchio krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ţânţar geeft een hoge lob. Buśkiewicz speelt de bal door. Furiosi rent richting de bal. Furiosi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arrighetta de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Leaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam met een sublieme pass. Med rent richting de bal. Sabatier is nu in balbezit. Sabatier geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Buśkiewicz rent richting de bal. Buśkiewicz geeft een hoge lob. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ţânţar geeft een lange en hoge pass. Urriani is nu in balbezit. Sabatier begaat een overtreding. Sabatier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 51%, nerassurri 49%.
Tubermatt - nerassurri 0:4