Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-17 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CALISHFORNIA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3353
KKS Kalisz Fc Dinamo Salajan
532v1111 Tactiek NC
48% Balbezit 52%
8% Spel op eigen helft 92%
70 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten adequate
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Maksimyuk rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bağ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Pacuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fonseca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Maestro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maestro haalt uit met een fantastische trap. Pacuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Macchia is nu in balbezit. Macchia passt de bal in één keer door. Daar is Maestro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maestro draait met de bal, schiet en ... Pacuda bokst de bal weg.

8e minuut.
Inworp. Maestro met een snelle inworp. Macchia speelt de bal door. Caicedo rent richting de bal. Caicedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Macchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchia met een sublieme pass. Maestro is nu in balbezit. Maestro haalt uit met een fantastische trap. Pacuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 1:0

10e minuut.
Daar is Ciuchină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maestro rent richting de bal. Maestro passt de bal zonder na te denken. Daar is Caicedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caicedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 2:0

11e minuut.
Yurttaş speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bağ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maestro is nu in balbezit. Maestro haalt uit met een fantastische trap. Pacuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Pacuda speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bağ met de inworp. Maestro is nu in balbezit. Maestro draait met de bal, schiet en ... Pacuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caicedo rent richting de bal. Caicedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 3:0

16e minuut.
Macchia is nu in balbezit. Macchia speelt de bal door. Klungelig pakt Caicedo de bal. Caicedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 4:0

18e minuut.
Macchia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caicedo de bal. Maestro rent richting de bal. Maestro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 5:0

19e minuut.
Fonseca met een sublieme pass. Caicedo rent richting de bal. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro draait met de bal, schiet en ... Pacuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 6:0

22e minuut.
Bağ met de inworp. Macchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchia passt de bal zonder na te denken. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caicedo rent richting de bal. Caicedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 7:0

22e minuut.
Bağ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină rent richting de bal. Maestro onderschept slim de pass. Maestro schiet op doel. Pacuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 8:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bağ met de inworp. Maestro is nu in balbezit. Maestro draait met de bal, schiet en ... Pacuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 9:0

26e minuut.
Bağatur geeft de bal voor. Bağ met een sublieme pass. Wilkes met een sublieme pass. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Alarcón passt de bal in één keer door. Bağ speelt de bal door. Maestro probeert naar een medespeler te passen. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Pacuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caicedo rent richting de bal. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Pacuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 10:0

31e minuut.
Macchia rent richting de bal. Macchia passt de bal zonder na te denken. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Pacuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 11:0

33e minuut.
Macchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo rent richting de bal. Caicedo passt de bal in één keer door. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bağ met de inworp. Macchia speelt de bal door. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 12:0

37e minuut.
Bağ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchia probeert naar een medespeler te passen. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 13:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bağ met de inworp. Macchia probeert naar een medespeler te passen. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Pacuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pacuda met een harde bal richting middenveld. Alarcón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Bağ met een snelle inworp. Macchia speelt de bal door. Pacuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maestro rent richting de bal. Maestro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 14:0

45e minuut.
Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bağ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macchia is nu in balbezit. Macchia passt de bal in één keer door. Pacuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caicedo rent richting de bal. Caicedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Kalisz 10%, Fc Dinamo Salajan 90%.
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 15:0

46e minuut.
Maestro speelt de bal door. Zambrowski probeert naar een medespeler te passen. Fonseca met een sublieme pass. Caicedo rent richting de bal. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Pacuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 16:0

50e minuut.
Macchia rent richting de bal. Macchia met een sublieme pass. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 17:0

51e minuut.
Bolzoni geeft een hoge lob. Olarra met een sublieme pass. Caicedo rent richting de bal. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Pacuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 18:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bağ met de inworp. Maestro met een sublieme pass. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bağ met de inworp. Klungelig pakt Macchia de bal. Macchia met een sublieme pass. Caicedo rent richting de bal. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Pacuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maestro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 19:0

55e minuut.
Maestro probeert naar een medespeler te passen. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Caicedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Pacuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 20:0

56e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Maksimyuk rent richting de bal. Maestro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caicedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caicedo schiet op doel. Pacuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo schiet op doel. Pacuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 21:0

58e minuut.
Yurttaş geeft de bal voor. Maestro probeert naar een medespeler te passen. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo haalt uit met een fantastische trap. Pacuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Ciuchină is nu in balbezit. Maestro onderschept slim de pass. Maestro draait met de bal, schiet en ... Pacuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 22:0

61e minuut.
Wilkes met een sublieme pass. Macchia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 23:0

62e minuut.
Maestro onderschept slim de pass. Maestro probeert naar een medespeler te passen. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ onderschept slim de pass. Bağ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Pacuda bokst de bal weg. Fonseca geeft de bal voor. Maestro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 24:0

65e minuut.
Maestro met de inworp. Macchia met een sublieme pass. Caicedo rent richting de bal. Caicedo schiet op doel. Pacuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 25:0

66e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Fonseca speelt de bal door. Caicedo heeft problemen om de bal te vangen. Caicedo schiet op doel. Pacuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 26:0

68e minuut.
Maestro speelt de bal door. Bağ speelt de bal door. Cárdenas met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bağ met de inworp. Macchia probeert naar een medespeler te passen. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 27:0

71e minuut.
Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca met een sublieme pass. Caicedo heeft problemen om de bal te vangen. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Pacuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Maksimyuk geeft de bal voor. Olarra speelt de bal door. Bağ probeert naar een medespeler te passen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 28:0

76e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal in één keer door. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 29:0

78e minuut.
Ciuchină met een snelle inworp. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Caicedo rent richting de bal. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 30:0

80e minuut.
Maestro met een sublieme pass. Caicedo met een sublieme pass. Daar is Maestro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maestro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Bağ met een snelle inworp. Macchia speelt de bal door. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 31:0

83e minuut.
Inworp. Bağ met de inworp. Macchia probeert naar een medespeler te passen. Maestro rent richting de bal. Maestro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caicedo rent richting de bal. Caicedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 32:0

85e minuut.
Bağ verovert de bal door een tackle van achteren. Bağ probeert naar een medespeler te passen. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 33:0

88e minuut.
Kemancı geeft een lange en hoge pass. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ passt de bal met de wreef. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo schiet op doel. Pacuda bokst de bal weg. Caicedo rent richting de bal. Caicedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bağ met de inworp. Maestro rent richting de bal. Maestro speelt de bal door. Caicedo rent richting de bal. Caicedo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Pacuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 34:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Kalisz 7%, Fc Dinamo Salajan 93%.
KKS Kalisz - Fc Dinamo Salajan 34:0