Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-15 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4670
Blue Aztec 2006 AKÇADAĞ _
433 juniori Tactiek atack
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 30.3
solid Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Borsuk is nu in balbezit. Savu begaat een overtreding. Borsuk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wolny neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Haydn kopt de bal weg. Gebert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buczyński is nu in balbezit. Buczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - AKÇADAĞ _ 0:1

7e minuut.
Inworp. Dafu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap. Chulapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Beglaryan geeft de bal voor. Sentieiro kopt de bal weg. Daar is Beglaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comeagă rent richting de bal. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Sentieiro met de inworp. Covei is nu in balbezit. Covei passt de bal in één keer door. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sentieiro met de inworp. Covei rent richting de bal. Covei passt de bal in één keer door. Daar is Ferdinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferdinand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Aztec 2006 - AKÇADAĞ _ 1:1

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sentieiro met een snelle inworp. Covei speelt de bal door. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Borsuk met een snelle inworp. Cooper is nu in balbezit. Savu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cooper raakt geblesseerd tijdens het duel. Cooper neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Comeagă met een snelle inworp. Sentieiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentieiro geeft een lange en hoge pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - AKÇADAĞ _ 2:1

37e minuut.
Savu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borsuk met de inworp. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cooper geeft een hoge lob. Craioveanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Sentieiro met een sublieme pass. Covei probeert naar een medespeler te passen. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - AKÇADAĞ _ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 49%, AKÇADAĞ _ 51%.
Blue Aztec 2006 - AKÇADAĞ _ 3:1

48e minuut.
Costache met een sublieme pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş speelt de bal door. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Covei passt de bal met de wreef. Savcı rent richting de bal. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dafu passt de bal in één keer door. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei passt de bal zonder na te denken. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... Chulapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Beglaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chulapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Covei passt de bal zonder na te denken. Daar is Ferdinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardan begaat een overtreding. Ardan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan passt de bal met de wreef. Covei met een sublieme pass. Daar is Ferdinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferdinand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ferdinand rent richting de bal. Dafu rent richting de bal. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - AKÇADAĞ _ 4:1

72e minuut.
Comeagă is nu in balbezit. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dafu de bal onder controle te krijgen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - AKÇADAĞ _ 5:1

73e minuut.
Sentieiro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gebert de bal onder controle te krijgen. Ferdinand kopt de bal weg. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - AKÇADAĞ _ 6:1

86e minuut.
Buczyński passt de bal in één keer door. Calangiu heeft problemen om de bal te vangen. Haydn bereikt de bal nog maar net als eerste. Haydn haalt uit met een fantastische trap. Craioveanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - AKÇADAĞ _ 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 41%, AKÇADAĞ _ 59%.
Blue Aztec 2006 - AKÇADAĞ _ 6:2