Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-16 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DEYMUS STADIUM
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4087
ZOMBIE SPORTS [F.C.] Virtualis EFV
GENERATION X Tactiek D1
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
35.8 gemiddelde waardering 43.6
adequate Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Garcés passt de bal in één keer door. Daar is Simons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simons passt de bal met de wreef. Barlow rent richting de bal. Barlow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Acosta met een snelle inworp. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlow onderschept slim de pass. Barlow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rejski geeft een lange en hoge pass. Koch kopt de bal weg. Mateos is nu in balbezit. Mateos schiet op doel. Herbet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOMBIE SPORTS [F.C.] - Virtualis EFV 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Basualdo de bal. Ames rent richting de bal. Ames passt de bal in één keer door. Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft een lange en hoge pass. Matunić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Acosta de bal onder controle te krijgen. Garcés is nu in balbezit. Garcés geeft een hoge lob. Mateos rent richting de bal. Mateos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rejski geeft de bal voor. Koch rent richting de bal. Koch passt de bal in één keer door. Daar is Mateos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Barlow controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pîrvu neemt vlug de vrije trap. Rozas kopt de bal weg. Mateos controleert de bal met de borst. Mateos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOMBIE SPORTS [F.C.] 50%, Virtualis EFV 50%.
ZOMBIE SPORTS [F.C.] - Virtualis EFV 0:1

51e minuut.
Daar is Rejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejski passt de bal met de wreef. Mateos rent richting de bal. Mateos draait met de bal, schiet en ... Herbet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOMBIE SPORTS [F.C.] - Virtualis EFV 0:2

64e minuut.
Rejski speelt de bal door. Ifrán verovert de bal door een tackle van achteren. Villafañe rent richting de bal. Mateos onderschept slim de pass. Mateos haalt uit met een fantastische trap. Herbet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ames geeft de bal voor. Matunić bokst de bal weg.

73e minuut.
Garcés kopt de bal weg. Daar is Meza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ... Herbet probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Herbet trapt de bal weg. Basualdo kopt de bal weg. Begazo heeft problemen om de bal te vangen. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ... Herbet bokst de bal weg. Mateos rent richting de bal. Mateos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOMBIE SPORTS [F.C.] - Virtualis EFV 0:3

79e minuut.
Daza controleert de bal met de borst. Daza geeft een hoge lob. Mateos is nu in balbezit. Mateos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zapata komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Garcés rent richting de bal. Ames verovert de bal door een tackle van achteren. Ames passt de bal zonder na te denken. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Begazo kopt de bal weg. Garcés is nu in balbezit. Ames schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garcés wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Garcés kan niet meer verder spelen. Ames speelt de bal door. Arenas komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Arenas probeert naar een medespeler te passen. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski passt de bal met de wreef. Daar is Mateos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOMBIE SPORTS [F.C.] 52%, Virtualis EFV 48%.
ZOMBIE SPORTS [F.C.] - Virtualis EFV 0:3