Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-17 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion Zwycięstwa
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7645
OKS OSTR Szybkablyskawica.pl
IV Tactiek kkk
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 53.4
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe is nu in balbezit. Paepe passt de bal in één keer door. Bull heeft problemen om de bal te vangen. Bull schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Novickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Luspekaev onderschept slim de pass. Luspekaev speelt de bal door. Doubiotis is nu in balbezit. Doubiotis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă met een sublieme pass. Bull rent richting de bal. Bull schiet op doel. Murunga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Szybkablyskawica.pl 1:0

38e minuut.
Faivre kopt de bal weg. Novickas met een sublieme pass. Włosek speelt de bal door. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Murunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milligan kopt de bal weg. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Milligan kopt de bal weg. Novickas probeert naar een medespeler te passen. Paepe rent richting de bal. Bull rent richting de bal. Bull draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Włosek passt de bal in één keer door. Daar is Ciuchiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchiţă passt de bal zonder na te denken. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull haalt uit met een fantastische trap. Murunga bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Włosek zal de hoekschop nemen. Bull krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Szybkablyskawica.pl 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS OSTR 28%, Szybkablyskawica.pl 72%.
OKS OSTR - Szybkablyskawica.pl 2:0

47e minuut.
Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe met een sublieme pass. Bull rent richting de bal. Bull schiet op doel. Murunga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Szybkablyskawica.pl 3:0

50e minuut.
Paepe speelt de bal door. Cillo rent richting de bal. Cillo geeft een lange en hoge pass. Kamieniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniarz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Urrechea met een sublieme pass. Włosek probeert de bal met de borst te controleren. Włosek met een sublieme pass. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Murunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Dośpiał geeft een lange en hoge pass. Hackembruch kopt de bal weg. Włosek speelt de bal door. Ciuchiţă heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Luspekaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luspekaev geeft de bal voor. Daar is Revello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doubiotis rent richting de bal. Doubiotis haalt uit met een fantastische trap. Urrechea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bonvicino kopt de bal weg. Paepe rent richting de bal. Novickas met een sublieme pass. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Włosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek passt de bal met de wreef. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Szybkablyskawica.pl 4:0

73e minuut.
Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe passt de bal zonder na te denken. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Szybkablyskawica.pl 5:0

74e minuut.
Paepe onderschept slim de pass. Paepe passt de bal zonder na te denken. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Murunga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bull rent richting de bal. Bull haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Szybkablyskawica.pl 6:0

79e minuut.
Kicek onderschept slim de pass. Kicek passt de bal in één keer door. Sewera rent richting de bal. Sewera geeft de bal voor. Salmenniemi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Revello kopt de bal weg. Novickas probeert de bal met de borst te controleren. Novickas met een sublieme pass. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Szybkablyskawica.pl 7:0

82e minuut.
Daar is Grasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paepe is nu in balbezit. Doubiotis maakt een afschuwelijke overtreding. Doubiotis krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Grasu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kicek de bal. Doubiotis onderschept slim de pass. Doubiotis schiet op doel. Urrechea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Szybkablyskawica.pl 7:1

88e minuut.
Hackembruch geeft de bal voor. Bull kopt de bal weg. Ciuchiţă heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Murunga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Szybkablyskawica.pl 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS OSTR 39%, Szybkablyskawica.pl 61%.
OKS OSTR - Szybkablyskawica.pl 8:1