Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-15 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Bolemin Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9874
FC Bolemin Athena´´s
3232 2.0 Tactiek FIIIU
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 43.6
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Sapieha is nu in balbezit. Leone onderschept slim de pass. Leone speelt de bal door. Slamka is nu in balbezit. Slamka draait met de bal, schiet en ... Jeannin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Athena´´s 1:0

3e minuut.
Łuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Hau is nu in balbezit. Colauti onderschept slim de pass. Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjawin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hau is nu in balbezit. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues passt de bal met de wreef. Colauti is nu in balbezit. Colauti schiet op doel. Jeannin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Domingues met een sublieme pass. Klungelig pakt Leone de bal. Leone speelt de bal door. Colauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colauti haalt uit met een fantastische trap. Jeannin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marotta met de inworp. Hau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hau geeft een hoge lob. Szpakowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Glinos geeft de bal voor. Garjelea probeert de bal met de borst te controleren. Colauti is nu in balbezit. Slamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Slamka draait met de bal, schiet en ... Jeannin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łuczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colauti is nu in balbezit. Colauti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Athena´´s 2:0

19e minuut.
Pinilla passt de bal in één keer door. Noormägi rent richting de bal. Met opzet legt Marotta zijn tegenspeler op de grond. Marotta krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Noormägi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noormägi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Slamka kopt de bal weg. Colauti is nu in balbezit. Colauti haalt uit met een fantastische trap. Jeannin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Athena´´s 3:0

24e minuut.
Matuszyński geeft een hoge lob. Slamka kopt de bal weg. Colauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colauti haalt uit met een fantastische trap. Jeannin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Athena´´s 4:0

42e minuut.
Zjawin passt de bal in één keer door. Colauti is nu in balbezit. Łuczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łuczyński krijgt een gele kaart. Colauti raakt geblesseerd tijdens het duel. Colauti met een snel genomen vrije trap. Slamka krijgt zijn hoofd ertegen. Jeannin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Inworp. Leone met de inworp. Kubień rent richting de bal. Domingues onderschept slim de pass. Domingues geeft een hoge lob. Jeannin bokst de bal weg. Colauti springt en kopt de bal. Jeannin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Athena´´s 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 49%, Athena´´s 51%.
FC Bolemin - Athena´´s 5:0

52e minuut.
Leone met de inworp. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues geeft een lange en hoge pass. Colauti heeft problemen om de bal te vangen. Colauti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Domingues de bal. Domingues passt de bal in één keer door. Colauti rent richting de bal. Colauti haalt uit met een fantastische trap. Jeannin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Athena´´s 6:0

65e minuut.
Jeannin speelt de bal door. Kubień kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Peynircioğlu de bal onder controle te krijgen. Szpakowski is nu in balbezit. Szpakowski haalt uit met een fantastische trap. Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Glinos probeert naar een medespeler te passen. Leone rent richting de bal. Leone passt de bal in één keer door. Slamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Slamka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zlatkovič raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piechna komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Noormägi verovert de bal door een tackle van achteren. Noormägi met een sublieme pass. Domingues probeert naar een medespeler te passen. Colauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colauti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kubień raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lazão komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Slamka rent richting de bal. Domingues rent richting de bal. Slamka rent richting de bal. Slamka draait met de bal, schiet en ... Jeannin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 40%, Athena´´s 60%.
FC Bolemin - Athena´´s 6:0