Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-16 18:06
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Graceland
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8194
Suomi U21 Česká republika U21
CocoYamboOFF Tactiek Finalndia
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
53.9 gemiddelde waardering 55.3
solid Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


13e minuut.
Trčka passt de bal zonder na te denken. Vaťouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaťouch geeft een hoge lob. Mardoša is nu in balbezit. Mardoša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sillanpää rent richting de bal. Sillanpää geeft een lange en hoge pass. Trčka heeft problemen om de bal te vangen. Pohjola is nu in balbezit. Pirilä geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mardoša stond buitenspel. Belda komt het veld opgelopen. Särkioja komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Sillanpää passt de bal met de wreef. Kučera verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleva is nu in balbezit. Kaleva draait met de bal, schiet en ... Zvelebil probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Belda onderschept slim de pass. Belda passt de bal met de wreef. Vaťouch speelt de bal door. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 48%, Česká republika U21 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Česká republika U21 0:0

46e minuut.
Křivoň komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kučera verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirinen met de inworp. Sillanpää rent richting de bal. Sillanpää geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Hannu komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Krupič komt het veld opgelopen. Pieskä komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Jurča kan de bal niet met de borst controleren. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupič onderschept slim de pass. Tanttu onderschept slim de pass. Tanttu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Vasilka komt het veld opgelopen. Koller komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strohschneider. Pirinen raakt geblesseerd tijdens het duel. Putaansuu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Jurča probeert de bal aan de voet te houden. Vittek is nu in balbezit. Hannu onderschept slim de pass. Hannu schiet op doel. Zvelebil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 1:0

70e minuut.
Kučera verovert de bal door een tackle van achteren. Kučera geeft een lange en hoge pass. Vasilka kopt de bal weg. Strohschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Strohschneider haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ukonaho komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Puhakainen met een sublieme pass. Sillanpää rent richting de bal. Koller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koller krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Strohschneider met een sublieme pass. Pieskä geeft de bal voor. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. Zvelebil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 2:0

84e minuut.
Kučera geeft een hoge lob. Pieskä geeft een lange en hoge pass. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva schiet op doel. Zvelebil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 36%, Česká republika U21 64%.
Suomi U21 - Česká republika U21 3:0