Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Boillat`s Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10789
Boillat`s Real Santuracchio
zzzcorner Tactiek ONLY GK
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 53.8
goed Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Matos probeert naar een medespeler te passen. Roussey rent richting de bal. Roussey passt de bal zonder na te denken. Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van de Velde heeft problemen om de bal te vangen. Bobeş rent richting de bal. Bobeş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adamović trapt de bal weg van het doel. Bobeş rent richting de bal. Bobeş schiet op doel. Nowosielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - Real Santuracchio 1:0

24e minuut.
Klungelig pakt Wardziński de bal. Wardziński probeert naar een medespeler te passen. Baslx heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Caro draait met de bal, schiet en ... Adamović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Valtorta heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Caro is nu in balbezit. Baslx is nu in balbezit. Díaz Caro onderschept slim de pass. Díaz Caro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Díaz Caro haalt uit met een fantastische trap. Neşeli probeert de bal aan de voet te houden. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş haalt uit met een fantastische trap. Nowosielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - Real Santuracchio 2:0

37e minuut.
Neşeli speelt de bal door. Baslx bereikt de bal nog maar net als eerste. Baslx speelt de bal door. van de Velde rent richting de bal. van de Velde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
van de Velde speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baslx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bobeş passt de bal zonder na te denken. Baslx bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Caro onderschept slim de pass. Díaz Caro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - Real Santuracchio 2:1

45e minuut.
Trosiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 55%, Real Santuracchio 45%.
Boillat`s - Real Santuracchio 2:1

47e minuut.
Adamović geeft de bal voor. Yemişçi kopt de bal weg. Bobeş kan de bal niet met de borst controleren. Yemişçi verovert de bal door een tackle van achteren. Yemişçi haalt uit met een fantastische trap. Adamović bokst de bal weg.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Díaz Caro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bobeş kopt de bal weg. Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Neşeli passt de bal in één keer door. Roussey heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Caro haalt uit met een fantastische trap. Adamović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Baslx is nu in balbezit. Baslx geeft een hoge lob. Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş haalt uit met een fantastische trap. Nowosielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bobeş speelt de bal door. Röthlisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Caro haalt uit met een fantastische trap. Adamović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boillat`s - Real Santuracchio 2:2

83e minuut.
Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Baslx rent richting de bal. Díaz Caro onderschept slim de pass. Díaz Caro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - Real Santuracchio 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 63%, Real Santuracchio 37%.
Boillat`s - Real Santuracchio 2:3