Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mihailesti City Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3180
Mihailesti City Unirea Barasti
pupet Tactiek Proba
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 41.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


9e minuut.
Bădiţă kopt de bal weg. Dulder is nu in balbezit. Cuéllar rent richting de bal. Dulder verovert de bal door een tackle van achteren. Dulder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nicolau geeft een lange en hoge pass. Komasiński rent richting de bal. Menescardi onderschept slim de pass. Menescardi geeft de bal voor. Dulder springt en kopt de bal. Grzonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Menescardi rent richting de bal. Tuisk rent richting de bal. Menescardi probeert naar een medespeler te passen. Dulder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Tuisk kopt de bal weg. Klungelig pakt Benini de bal. Dulder rent richting de bal. Dulder schiet op doel. Grzonkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihailesti City - Unirea Barasti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihailesti City 36%, Unirea Barasti 64%.
Mihailesti City - Unirea Barasti 1:0

46e minuut.
Gurău komt het veld opgelopen. Cakov komt het veld opgelopen. Vatamaniyk komt het veld opgelopen. Ristea komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kurz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurz passt de bal met de wreef. Mestrinho rent richting de bal. Mestrinho geeft een hoge lob. Szolcsánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szolcsánszki is nu in balbezit. Szolcsánszki draait met de bal, schiet en ... Ristea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mihailesti City - Unirea Barasti 1:1

74e minuut.
Vatamaniyk probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă geeft een lange en hoge pass. Dulder springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Kurz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dulder is nu in balbezit. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulder onderschept slim de pass. Dulder heeft problemen om de bal te vangen. Dulder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihailesti City 39%, Unirea Barasti 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mihailesti City - Unirea Barasti 1:1