Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BAYERN 025 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5415
BAYERN 025 Barça
2L84D8 Tactiek DEFQON 5 adel v2
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 40.3
formidable Schieten adequate
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Blala heeft problemen om de bal te vangen. Blala met een sublieme pass. Orrenmaa rent richting de bal. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Aksöğüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ćustić zal de hoekschop nemen. Rašeta kopt de bal weg. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Boudarène verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rašeta kopt de bal weg. Daar is Frühbeis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Barça 1:0

18e minuut.
Panj is nu in balbezit. Frühbeis onderschept slim de pass. Šalina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šalina krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gebel probeert naar een medespeler te passen. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías geeft een hoge lob. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Aksöğüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Šalina probeert naar een medespeler te passen. Pazdan rent richting de bal. Ahilie onderschept slim de pass. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Orrenmaa rent richting de bal. Orrenmaa geeft een hoge lob. Daar is Bożan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta draait met de bal, schiet en ... Boudarène kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Barça 2:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Avila komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 59%, Barça 41%.
BAYERN 025 - Barça 2:0

51e minuut.
Rašeta geeft de bal voor. Klungelig pakt Campos Cerezo de bal. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Boudarène maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Barça 3:0

51e minuut.
Gebel speelt de bal door. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alías. Alías krijgt een gele kaart. Ahilie raakt geblesseerd tijdens het duel. Panj met een snel genomen vrije trap. Rašeta kopt de bal weg. Šalina rent richting de bal. Šalina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ćustić onderschept slim de pass. Ćustić geeft een hoge lob. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie schiet op doel. Boudarène werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Šalina passt de bal in één keer door. Bożan onderschept slim de pass. Ćustić probeert naar een medespeler te passen. Rašeta heeft problemen om de bal te vangen. Rašeta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Šalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina speelt de bal door. Rašeta rent richting de bal. Rašeta haalt uit met een fantastische trap. Boudarène werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Barça 4:0

65e minuut.
Pasławski speelt de bal door. Campos Cerezo is nu in balbezit. Campos Cerezo met een sublieme pass. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahilie heeft problemen om de bal te vangen. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Boudarène kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pazdan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weissman komt het veld opgelopen. Naporowski komt het veld opgelopen. Tinoco komt het veld opgelopen. Paraschiv komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ćustić probeert naar een medespeler te passen. Panj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šalina de bal. Rašeta rent richting de bal. Rašeta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Panj is nu in balbezit. Panj passt de bal in één keer door. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Boudarène maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisa passt de bal in één keer door. Šalina met een sublieme pass. Rašeta rent richting de bal. Rašeta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera geeft een lange en hoge pass. Ćustić kopt de bal weg. Rašeta rent richting de bal. Rašeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Weissman bereikt de bal nog maar net als eerste. Panj onderschept slim de pass. Panj geeft een lange en hoge pass. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Boudarène bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ahilie is nu in balbezit. Ahilie probeert naar een medespeler te passen. Avila is nu in balbezit. Šalina verovert de bal door een tackle van achteren. Šalina schiet op doel. Boudarène kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Barça 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 40%, Barça 60%.
BAYERN 025 - Barça 5:0