Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalocsai FC FC Flash Nitra
Pilfer 433_Mirr Tactiek narrow
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.6 gemiddelde waardering 53.4
formidable Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Erdener bereikt de bal nog maar net als eerste. Idaszak rent richting de bal. Idaszak passt de bal zonder na te denken. Levi is nu in balbezit. Levi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Iliescu is nu in balbezit. Vanghelie is nu in balbezit. Levi onderschept slim de pass. Levi draait met de bal, schiet en ... Ahrari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - FC Flash Nitra 1:0

18e minuut.
Iscru geeft een hoge lob. Levi kopt de bal weg. Klungelig pakt Vanghelie de bal. Erdener is nu in balbezit. Erdener haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Cela geeft een lange en hoge pass. Machináč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dąbek rent richting de bal. Węgrzyn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Šróba heeft problemen om de bal te vangen. Idaszak rent richting de bal. Idaszak met een sublieme pass. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Ahrari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Levi is nu in balbezit. Levi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - FC Flash Nitra 2:0

30e minuut.
Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi geeft een hoge lob. Krapáč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erdener rent richting de bal. Erdener draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - FC Flash Nitra 3:0

39e minuut.
Čuj onderschept slim de pass. Dąbek is nu in balbezit. Čuj verovert de bal door een tackle van achteren. Čuj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn met een sublieme pass. Lipcsei met een sublieme pass. Idaszak rent richting de bal. Idaszak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 36%, FC Flash Nitra 64%.
Kalocsai FC - FC Flash Nitra 3:0

46e minuut.
Inworp. Węgrzyn met de inworp. Idaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idaszak geeft een lange en hoge pass. Iliescu krijgt zijn hoofd ertegen. Ahrari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Erdener is nu in balbezit. Erdener passt de bal zonder na te denken. Iliescu rent richting de bal. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - FC Flash Nitra 4:0

64e minuut.
Iliescu is nu in balbezit. Iliescu geeft een hoge lob. Erdener is nu in balbezit. Erdener passt de bal in één keer door. Idaszak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Erdener bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krapáč. Erdener is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Węgrzyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iliescu krijgt zijn hoofd ertegen. Ahrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - FC Flash Nitra 5:0

77e minuut.
Krapáč rent richting de bal. Idaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Idaszak passt de bal zonder na te denken. Levi rent richting de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap. Ahrari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Idaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idaszak geeft een hoge lob. Újhelyi kopt de bal weg. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 32%, FC Flash Nitra 68%.
Kalocsai FC - FC Flash Nitra 5:0