Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El mejor de los tres Independiente de Avellaneda
24-04-22C Tactiek NW 521w1 ab 9
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 48.7
excellent Schieten good
formidable Passen good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Szczerbaniuk geeft de bal voor. Giraud rent richting de bal. Lerenman bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud verovert de bal door een tackle van achteren. Giraud haalt uit met een fantastische trap. Van Avermaet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerenman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pătra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giraud kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Van Avermaet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - Independiente de Avellaneda 1:0

15e minuut.
Melino is nu in balbezit. Da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Da Cunha speelt de bal door. Giraud rent richting de bal. Giraud schiet op doel. Van Avermaet bokst de bal weg.

17e minuut.
Szczerbaniuk met een snelle inworp. Pătra is nu in balbezit. Pătra passt de bal zonder na te denken. Giraud is nu in balbezit. Giraud schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach geeft een hoge lob. Daar is Wolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pătra onderschept slim de pass. Pătra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El mejor de los tres 47%, Independiente de Avellaneda 53%.
El mejor de los tres - Independiente de Avellaneda 1:0

46e minuut.
De Luca komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach geeft een hoge lob. Kai Chung speelt de bal door. Pătra heeft problemen om de bal te vangen. Pătra haalt uit met een fantastische trap. De Luca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - Independiente de Avellaneda 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Paluszyński de bal. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf begaat een overtreding. Wolf krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Daar is Szczerbaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbaniuk passt de bal met de wreef. Lerenman rent richting de bal. Pătra onderschept slim de pass. Pătra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El mejor de los tres 49%, Independiente de Avellaneda 51%.
El mejor de los tres - Independiente de Avellaneda 2:0