Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11553
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 41.6
zwak Schieten matig
solide Passen goed
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Arnautović speelt de bal door. Echegaray is nu in balbezit. Echegaray haalt uit met een fantastische trap. Henman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:0

6e minuut.
Todd is nu in balbezit. Todd geeft een hoge lob. Klasić rent richting de bal. Dildo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dildo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:0

10e minuut.
Echegaray rent richting de bal. Echegaray probeert naar een medespeler te passen. Dildo bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegaray is nu in balbezit. Echegaray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:0

12e minuut.
Gaberšić speelt de bal door. Inworp. Arnautović met de inworp. Svorcina bereikt de bal nog maar net als eerste. Svorcina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels geeft een lange en hoge pass. Arnautović rent richting de bal. Arnautović draait met de bal, schiet en ... Henman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 4:0

31e minuut.
Arnautović met een snelle inworp. Malbaša rent richting de bal. Arnautović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arnautović krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Gaberšić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnautović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malbaša is nu in balbezit. Malbaša schiet op doel. Švorinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 42%, Anaheim Mighty Ducks 58%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 4:0

46e minuut.
Fafanđel komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Todd geeft een hoge lob. Inworp. Malbaša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perko rent richting de bal. Perko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnautović met de inworp. Malbaša rent richting de bal. Malbaša draait met de bal, schiet en ... Fafanđel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 4:1

74e minuut.
Malbaša controleert de bal met de borst. Svorcina speelt de bal door. Zero rent richting de bal. Zero haalt uit met een fantastische trap. Fafanđel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 4:2

81e minuut.
Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels passt de bal met de wreef. Todd met een sublieme pass. Arnautović rent richting de bal. Arnautović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pisanski passt de bal met de wreef. Inworp. Malbaša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echegaray is nu in balbezit. Echegaray draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 53%, Anaheim Mighty Ducks 47%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 4:2