Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Turtles Inter Chelsea FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Kim Pong met de inworp. Kin Fung is nu in balbezit. Kin Fung met een sublieme pass. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kin Hei trapt de bal weg van het doel. Man Tik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sai Kit de bal onder controle te krijgen. Siu Kwan is nu in balbezit. Siu Kwan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tsz Fung heeft problemen om de bal te vangen. Kin Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Keung met een sublieme pass. Po Nin rent richting de bal. Po Nin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Turtles - Inter Chelsea FC 0:1

32e minuut.
Kim Pong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junsheng. Kim Pong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kin Fung met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Po Nin de bal. Po Nin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chi Kwan probeert naar een medespeler te passen. Wai Hong is nu in balbezit. Wai Hong passt de bal met de wreef. Siu Kwan is nu in balbezit. Siu Kwan haalt uit met een fantastische trap. Kin Hei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Man Tik speelt de bal door. Kin Wo rent richting de bal. Kin Wo passt de bal zonder na te denken. Cheuk Cheung rent richting de bal. Cheuk Cheung geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Turtles - Inter Chelsea FC 1:1

45e minuut.
Kin Fung geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chi Kwan met de inworp. Klungelig pakt Wai Hong de bal. Wai Hong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Turtles 45%, Inter Chelsea FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Turtles - Inter Chelsea FC 1:1

50e minuut.
Man Tik verovert de bal door een tackle van achteren. Man Tik passt de bal met de wreef. Siu Kwan rent richting de bal. Siu Kwan haalt uit met een fantastische trap. Ran probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yiu Chi met een sublieme pass. Emerson Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Cheung begaat een overtreding. Cheuk Cheung krijgt een gele kaart. Emerson Becker raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Emerson Becker kan niet meer verder spelen. Chi Hong komt het veld opgelopen. Kin Keung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kim Pong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim Pong speelt de bal door. Po Nin rent richting de bal. Po Nin schiet op doel. Chun Kit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kin Pong met een snelle inworp. Cheuk Cheung rent richting de bal. Cheuk Cheung speelt de bal door. Siu Kwan rent richting de bal. Siu Kwan draait met de bal, schiet en ... Kin Hei bokst de bal weg.

65e minuut.
Kin Keung rent richting de bal. Cheuk Cheung onderschept slim de pass. Cheuk Cheung met een sublieme pass. Siu Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kwan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Wai Hong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siu Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kwan rent richting de bal. Siu Kwan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Yiu Chi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kim Pong met de inworp. Kin Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Keung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Turtles - Inter Chelsea FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Turtles 37%, Inter Chelsea FC 63%.
FC Turtles - Inter Chelsea FC 1:2