Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasar Lama FC Kanarazu FC
352 Tactiek 4-2-3-1-A
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 36.8
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Canetta onderschept slim de pass. Canetta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suseno de bal. Drechsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nunes Dornelles onderschept slim de pass. Nunes Dornelles met een sublieme pass. Klungelig pakt Drechsel de bal. Drechsel schiet op doel. Nurpijal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasar Lama FC - Kanarazu FC 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Idris de bal. Ben Hamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hamo probeert naar een medespeler te passen. Drechsel rent richting de bal. Drechsel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nurpijal met een harde bal richting middenveld. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles passt de bal zonder na te denken. Drechsel rent richting de bal. Drechsel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nurpijal speelt de bal door. Ben Hamo kopt de bal weg. Irwanto heeft problemen om de bal te vangen. Drechsel rent richting de bal. Drechsel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mahuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsel onderschept slim de pass. Suseno is nu in balbezit. Drechsel onderschept slim de pass. Drechsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasar Lama FC - Kanarazu FC 0:2

16e minuut.
Ben Hamo rent richting de bal. Ben Hamo geeft een lange en hoge pass. Nunes Dornelles kopt de bal weg. Klungelig pakt Drechsel de bal. Drechsel schiet op doel. Nurpijal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ben Hamo rent richting de bal. Ben Hamo geeft een lange en hoge pass. Suseno bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsel rent richting de bal. Drechsel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Suseno bereikt de bal nog maar net als eerste. Claus-Oehler onderschept slim de pass. Claus-Oehler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drechsel de bal. Drechsel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón geeft de bal voor. Suseno rent richting de bal. Drechsel onderschept slim de pass. Drechsel draait met de bal, schiet en ... Nurpijal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasar Lama FC - Kanarazu FC 0:3

35e minuut.
Suseno bereikt de bal nog maar net als eerste. Suseno met een sublieme pass. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsel rent richting de bal. Drechsel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Arpón speelt de bal door. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles passt de bal met de wreef. Daar is Drechsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drechsel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nurpijal met een harde bal richting middenveld. Nunes Dornelles kopt de bal weg. Klungelig pakt Irwanto de bal. Drechsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasar Lama FC 72%, Kanarazu FC 28%.
Pasar Lama FC - Kanarazu FC 0:3

50e minuut.
Claus-Oehler probeert naar een medespeler te passen. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles speelt de bal door. Drechsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasar Lama FC - Kanarazu FC 0:4

55e minuut.
Nunes Dornelles kopt de bal weg. Klungelig pakt Drechsel de bal. Claus-Oehler probeert naar een medespeler te passen. Drechsel is nu in balbezit. Drechsel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Calzadilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenspel voor Syahputra. Goede buitenspelval van de verdediging. Claus-Oehler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drechsel is nu in balbezit. Drechsel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nurpijal trapt de bal weg. Ѕcholes kopt de bal weg. Drechsel is nu in balbezit. Drechsel draait met de bal, schiet en ... Nurpijal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasar Lama FC - Kanarazu FC 0:5

59e minuut.
Prihantono rent richting de bal. Drechsel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prihantono. Drechsel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drechsel kan niet meer verder spelen. Prihantono speelt de bal door. Nawotczyński komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Prihantono geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Syahputra stond buitenspel. Ѕcholes neemt vlug de vrije trap. Daar is Nawotczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... Nurpijal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nawotczyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasar Lama FC - Kanarazu FC 0:6

74e minuut.
Nunes Dornelles verovert de bal door een tackle van achteren. Nunes Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Ѕcholes is nu in balbezit. Ѕcholes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasar Lama FC - Kanarazu FC 0:7

76e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Rais draait met de bal, schiet en ... Canetta heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ben Hamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Idris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Musafri de bal. Musafri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasar Lama FC 66%, Kanarazu FC 34%.
Pasar Lama FC - Kanarazu FC 0:7