Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASC SÉNÉFO FOUTA FC
424 Tactiek Goal
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 38.9
average Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Relvas passt de bal met de wreef. Belev met een sublieme pass. Tidiane Samb is nu in balbezit. Brasca onderschept slim de pass. Brasca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC SÉNÉFO - FOUTA FC 0:1

9e minuut.
Belev kopt de bal weg. Relvas rent richting de bal. Relvas met een sublieme pass. Maodo Sylla is nu in balbezit. Maodo Sylla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla geeft de bal voor. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca haalt uit met een fantastische trap. Niang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC SÉNÉFO - FOUTA FC 0:2

39e minuut.
N`Ze passt de bal zonder na te denken. Bai Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bai. Bai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASC SÉNÉFO 72%, FOUTA FC 28%.
ASC SÉNÉFO - FOUTA FC 0:2

50e minuut.
Belev rent richting de bal. Belev speelt de bal door. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca haalt uit met een fantastische trap. Niang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC SÉNÉFO - FOUTA FC 0:3

52e minuut.
Relvas geeft de bal voor. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev passt de bal zonder na te denken. Brasca rent richting de bal. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
N`Ze speelt de bal door. Relvas rent richting de bal. Relvas passt de bal in één keer door. Migli is nu in balbezit. Migli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brasca heeft problemen om de bal te vangen. Brasca haalt uit met een fantastische trap. Niang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC SÉNÉFO - FOUTA FC 0:4

59e minuut.
Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev passt de bal met de wreef. Relvas rent richting de bal. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca draait met de bal, schiet en ... Niang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Szymkowiak passt de bal in één keer door. Migli bereikt de bal nog maar net als eerste. Migli passt de bal in één keer door. Brasca is nu in balbezit. Brasca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC SÉNÉFO - FOUTA FC 0:5

72e minuut.
Brasca rent richting de bal. Belev rent richting de bal. Belev passt de bal zonder na te denken. Brasca rent richting de bal. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szymkowiak met de inworp. Relvas is nu in balbezit. Relvas met een sublieme pass. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita probeert naar een medespeler te passen. Brasca heeft problemen om de bal te vangen. Brasca passt de bal met de wreef. Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tidiane Samb geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymkowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Migli rent richting de bal. Migli geeft een lange en hoge pass. Tidiane Samb heeft problemen om de bal te vangen. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC SÉNÉFO - FOUTA FC 0:6

85e minuut.
Relvas probeert naar een medespeler te passen. Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla speelt de bal door. Brasca rent richting de bal. Brasca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Szymkowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salif Keita is nu in balbezit. Belev verovert de bal door een tackle van achteren. Belev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Marcoux geeft een hoge lob. Szymkowiak kopt de bal weg. Brasca is nu in balbezit. Brasca haalt uit met een fantastische trap. Tidiane Samb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASC SÉNÉFO 81%, FOUTA FC 19%.
ASC SÉNÉFO - FOUTA FC 0:6