Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PK Krakow kowal203
541 Tactiek The bEsT
46% Balbezit 54%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 51.2
average Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen average


3e minuut.
Ceauşescu speelt de bal door. Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal geeft een lange en hoge pass. Kolník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolník schiet op doel. Teufel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Méresse rent richting de bal. Méresse geeft de bal voor. Daar is Paraiso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolník rent richting de bal. Kolník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mendizábal speelt de bal door. Kolník is nu in balbezit. Kolník met een sublieme pass. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann draait met de bal, schiet en ... Teufel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Farrell verovert de bal door een tackle van achteren. Farrell geeft de bal voor. Coura kopt de bal weg. Kolník is nu in balbezit. Kolník haalt uit met een fantastische trap. Teufel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Dosca onderschept slim de pass. Dosca geeft een hoge lob. Coura met een sublieme pass. Kolník rent richting de bal. Kolník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Teufel speelt de bal door. Coura kopt de bal weg. Klungelig pakt Zarb de bal. Kolník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolník draait met de bal, schiet en ... Teufel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Coura passt de bal met de wreef. Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal passt de bal in één keer door. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Coura rent richting de bal. Coura passt de bal in één keer door. Zimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Kolník rent richting de bal. Kolník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mendizábal met een sublieme pass. Coura rent richting de bal. Coura passt de bal in één keer door. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ceauşescu passt de bal in één keer door. Coura rent richting de bal. Coura geeft een lange en hoge pass. Daar is Paraiso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolník bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PK Krakow - kowal203 0:1

34e minuut.
Ceauşescu passt de bal zonder na te denken. Coura geeft een hoge lob. Paraiso heeft problemen om de bal te vangen. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Coura rent richting de bal. Coura passt de bal zonder na te denken. Kolník is nu in balbezit. Kolník haalt uit met een fantastische trap. Teufel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PK Krakow - kowal203 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PK Krakow 86%, kowal203 14%.
PK Krakow - kowal203 0:2

46e minuut.
Mendizábal passt de bal zonder na te denken. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Coura probeert naar een medespeler te passen. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann draait met de bal, schiet en ... Teufel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Baccino speelt de bal door. Méresse heeft problemen om de bal te vangen. Venâncio is nu in balbezit. Venâncio haalt uit met een fantastische trap. Stratulat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PK Krakow - kowal203 1:2

51e minuut.
Zarb met een sublieme pass. Boots rent richting de bal. Coura rent richting de bal. Coura geeft een lange en hoge pass. Zimmermann krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolník springt en kopt de bal. Teufel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Walker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coura met een snelle inworp. Ceauşescu geeft een lange en hoge pass. Mendizábal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zimmermann schiet op doel. Daar is Spooner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zimmermann krijgt zijn hoofd ertegen. Teufel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PK Krakow - kowal203 1:3

65e minuut.
Coura kopt de bal weg. Zimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Walker is nu in balbezit. Zimmermann verovert de bal door een tackle van achteren. Zimmermann draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Coura rent richting de bal. Coura passt de bal in één keer door. Kolník rent richting de bal. Kolník haalt uit met een fantastische trap. Teufel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Zarb kopt de bal weg. Coura bereikt de bal nog maar net als eerste. Coura probeert naar een medespeler te passen. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Coura kopt de bal weg. Paraiso heeft problemen om de bal te vangen. Walker rent richting de bal. Zimmermann verovert de bal door een tackle van achteren. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coura is nu in balbezit. Coura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zarb verovert de bal door een tackle van achteren. Zarb probeert naar een medespeler te passen. Paraiso kan de bal niet met de borst controleren. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PK Krakow - kowal203 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PK Krakow 85%, kowal203 15%.
PK Krakow - kowal203 1:4