Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Đakovica FK Medenjaca
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 40.1
weak Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Vujin de bal. Fernández Cuesta is nu in balbezit. Mrđanin rent richting de bal. Fernández Cuesta onderschept slim de pass. Fernández Cuesta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ziobrowski is nu in balbezit. Ziobrowski passt de bal zonder na te denken. Fernández Cuesta is nu in balbezit. Fernández Cuesta draait met de bal, schiet en ... Vučićević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lemajić neemt de hoekschop. Fernández Cuesta kopt de bal weg. Klungelig pakt Paspalj de bal. Sieber geeft een lange en hoge pass. Milačić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ziobrowski heeft problemen om de bal te vangen. Milačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Velimirović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Velimirović krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rżany is nu in balbezit. Milačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżany bereikt de bal nog maar net als eerste. Milačić is nu in balbezit. Milačić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Medenjaca 0:1

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radinović met de inworp. Velimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stikić geeft een lange en hoge pass. Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Đakovica 73%, FK Medenjaca 27%.
Crvena Zvezda Đakovica - FK Medenjaca 0:1

46e minuut.
Grottman komt het veld opgelopen. de Lucas komt het veld opgelopen. Nježić komt het veld opgelopen. Sobkowicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ziobrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobrowski probeert naar een medespeler te passen. Vučićević is nu in balbezit. Fernández Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Cuesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Rżany de bal. Rżany geeft een hoge lob. Fernández Cuesta is nu in balbezit. Fernández Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Medenjaca 0:2

56e minuut.
Paspalj kopt de bal weg. Klungelig pakt Grottman de bal. Grottman passt de bal zonder na te denken. Fernández Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
de Lucas met een sublieme pass. Lemajić heeft problemen om de bal te vangen. Lemajić geeft de bal voor. Daar is Fernández Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Cuesta schiet op doel. Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lemajić geeft een lange en hoge pass. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Grottman kopt de bal weg. Fernández Cuesta rent richting de bal. Fernández Cuesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta is nu in balbezit. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta is nu in balbezit. Fernández Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Medenjaca 0:3

64e minuut.
de Lucas met een snelle inworp. Ziobrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobrowski geeft de bal voor. Fernández Cuesta maakt een snoekduik en kopt de bal. Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Medenjaca 0:4

65e minuut.
Obilić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Radinović geeft de bal voor. Stikić probeert de bal aan de voet te houden. Stikić geeft een hoge lob. Obilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obilić draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
de Lucas kopt de bal weg. Stikić heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz rent richting de bal. Obilić rent richting de bal. Obilić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Mrđen de bal onder controle te krijgen. de Lucas probeert naar een medespeler te passen. Lemajić probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Lemajić geeft een lange en hoge pass. Vujačić met een sublieme pass. Ziobrowski kopt de bal weg. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
de Lucas kopt de bal weg. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz passt de bal in één keer door. Daar is Obilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obilić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Medenjaca 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Đakovica 77%, FK Medenjaca 23%.
Crvena Zvezda Đakovica - FK Medenjaca 0:5