Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marseille72 P.S.G
Normal Tactiek 442-TOP
35% Balbezit 65%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 52.8
weak Schieten outstanding
poor Passen excellent
weak Verdedigen good


1e minuut.
Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil geeft een hoge lob. Guerre probeert de bal aan de voet te houden. Valentino is nu in balbezit. Valentino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:1

3e minuut.
Anioła kopt de bal weg. Tường Anh probeert naar een medespeler te passen. Valentino probeert de bal met de borst te controleren. Valentino schiet op doel. Clavier probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fabre geeft de bal voor. Inworp. Iwanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iwanecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:2

6e minuut.
Iwanecki met een snelle inworp. Anioła is nu in balbezit. Anioła passt de bal zonder na te denken. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kibaradam is nu in balbezit. Kibaradam passt de bal zonder na te denken. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:3

12e minuut.
Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:4

16e minuut.
Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil geeft een hoge lob. Lesień is nu in balbezit. Lesień geeft de bal voor. Anioła springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:5

18e minuut.
Anioła onderschept slim de pass. Anioła schiet op doel. Fabre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valentino is nu in balbezit. Valentino draait met de bal, schiet en ... Machado bokst de bal weg.

20e minuut.
Doeltrap. Fabre trapt de bal weg. Kibaradam kopt de bal weg. Valentino rent richting de bal. Valentino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:6

21e minuut.
Bon heeft problemen om de bal te vangen. Anioła is nu in balbezit. Anioła speelt de bal door. Valentino rent richting de bal. Valentino draait met de bal, schiet en ... Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwanecki met de inworp. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Kibaradam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kibaradam passt de bal met de wreef. Valentino rent richting de bal. Valentino draait met de bal, schiet en ... Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła passt de bal zonder na te denken. Kibaradam bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Daar is Kibaradam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerre passt de bal in één keer door. Valentino rent richting de bal. Valentino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anioła maakt een snoekduik en kopt de bal. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kibaradam probeert naar een medespeler te passen. Tường Anh speelt de bal door. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino draait met de bal, schiet en ... Machado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Fabre probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iwanecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:7

37e minuut.
Valentino passt de bal met de wreef. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh met een sublieme pass. Kibaradam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaradam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Guerre speelt de bal door. Doye rent richting de bal. Doye geeft een lange en hoge pass. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Iwanecki speelt de bal door. Daar is Kibaradam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kibaradam speelt de bal door. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 94%, P.S.G 6%.
marseille72 - P.S.G 0:7

49e minuut.
Iwanecki speelt de bal door. Anioła is nu in balbezit. Anioła geeft een hoge lob. Valentino is nu in balbezit. Valentino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Guerre probeert de bal aan de voet te houden. Białas is nu in balbezit. Białas passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:8

55e minuut.
Kibaradam passt de bal zonder na te denken. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki geeft een hoge lob. Valentino heeft problemen om de bal te vangen. Valentino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki passt de bal in één keer door. Tường Anh met een sublieme pass. Valentino rent richting de bal. Valentino schiet op doel. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:9

60e minuut.
Kibaradam probeert naar een medespeler te passen. Anioła is nu in balbezit. Fabre is nu in balbezit. Anioła onderschept slim de pass. Anioła draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:10

64e minuut.
Haeldermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Haeldermans geeft een lange en hoge pass. Clavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino verovert de bal door een tackle van achteren. Valentino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:11

65e minuut.
Daar is Corbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh rent richting de bal. Tường Anh geeft de bal voor. Anioła springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:12

72e minuut.
Tường Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valentino rent richting de bal. Kibaradam speelt de bal door. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:13

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Machado trapt de bal weg. Kibaradam kopt de bal weg. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Iwanecki de bal. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki geeft de bal voor. Valentino is nu in balbezit. Valentino haalt uit met een fantastische trap. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Białas passt de bal met de wreef. Kibaradam rent richting de bal. Kibaradam passt de bal in één keer door. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - P.S.G 0:14

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Clavier de bal onder controle te krijgen. Kibaradam rent richting de bal. Kibaradam passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anioła de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 89%, P.S.G 11%.
marseille72 - P.S.G 0:14