Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hawks United Animals de La Patria
Attack Tactiek Sabella
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 45.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ehemba probeert naar een medespeler te passen. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś geeft een lange en hoge pass. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:1

6e minuut.
Ehemba is nu in balbezit. Ehemba geeft een lange en hoge pass. Ibrahimovic geeft de bal voor. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:2

7e minuut.
Moś verovert de bal door een tackle van achteren. Moś passt de bal zonder na te denken. Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba geeft de bal voor. Araqelyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Skácel passt de bal met de wreef. Moś heeft problemen om de bal te vangen. Moś passt de bal met de wreef. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moś zal de hoekschop nemen. do Brasil met een sublieme pass. Daar is Kumiray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ibrahimovic neemt de hoekschop. Araqelyan heeft problemen om de bal te vangen. Huichaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Dorregaray kopt de bal weg. Skácel geeft de bal voor. Samojeden kopt de bal weg. Daar is Araqelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibrahimovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Brasil rent richting de bal. do Brasil geeft een lange en hoge pass. Araqelyan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kumiray kopt de bal weg. Daar is Prelato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehemba onderschept slim de pass. Ehemba geeft een lange en hoge pass. Araqelyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:3

19e minuut.
Lurbe speelt de bal door. Daar is Moś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehemba probeert naar een medespeler te passen. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:4

20e minuut.
Samojeden is nu in balbezit. Dorregaray is nu in balbezit. Samojeden begaat een overtreding. Samojeden krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Ehemba de bal. Ehemba speelt de bal door. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... Huichaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:5

22e minuut.
Ibrahimovic geeft een lange en hoge pass. Kumiray is nu in balbezit. Samojeden verovert de bal door een tackle van achteren. Samojeden haalt uit met een fantastische trap. Huichaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:6

25e minuut.
Ehemba onderschept slim de pass. Ehemba probeert naar een medespeler te passen. Kumiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden verovert de bal door een tackle van achteren. Samojeden haalt uit met een fantastische trap. Huichaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Prelato de bal. do Brasil geeft de bal voor. Araqelyan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:7

27e minuut.
Daar is Chollet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dana speelt de bal door. Ibrahimovic probeert naar een medespeler te passen. Samojeden rent richting de bal. Samojeden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:8

30e minuut.
Ehemba is nu in balbezit. do Brasil bereikt de bal nog maar net als eerste. do Brasil passt de bal zonder na te denken. Samojeden is nu in balbezit. Samojeden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:9

33e minuut.
do Brasil met een sublieme pass. Klungelig pakt Tabachnik de bal. Ibrahimovic geeft een hoge lob. Araqelyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Kumiray onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moś zal de hoekschop nemen. Samojeden maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lurbe is nu in balbezit. Araqelyan onderschept slim de pass. Araqelyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:10

36e minuut.
Daar is Ibrahimovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibrahimovic passt de bal in één keer door. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden schiet op doel. Huichaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:11

38e minuut.
Samojeden rent richting de bal. Samojeden schiet op doel. Klungelig pakt Prelato de bal. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:12

40e minuut.
Balvorín is nu in balbezit. do Brasil verovert de bal door een tackle van achteren. do Brasil geeft een hoge lob. Samojeden is nu in balbezit. Samojeden haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Araqelyan de bal. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawks United 84%, Animals de La Patria 16%.
Hawks United - Animals de La Patria 0:12

47e minuut.
Moś geeft een hoge lob. Samojeden rent richting de bal. Samojeden haalt uit met een fantastische trap. Kumiray probeert de bal aan de voet te houden. Huichaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:13

48e minuut.
Inworp. Dana met een snelle inworp. Daar is Ibrahimovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibrahimovic geeft een lange en hoge pass. Samojeden springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
do Brasil probeert naar een medespeler te passen. Samojeden heeft problemen om de bal te vangen. Salomone bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden rent richting de bal. Samojeden draait met de bal, schiet en ... Huichaman bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:14

54e minuut.
Daar is Dorregaray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba passt de bal zonder na te denken. Daar is Araqelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan schiet op doel. Huichaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:15

56e minuut.
Dorregaray bereikt de bal nog maar net als eerste. do Brasil verovert de bal door een tackle van achteren. do Brasil met een sublieme pass. Ibrahimovic is nu in balbezit. Ibrahimovic geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:16

58e minuut.
Moret geeft de bal voor. Ibrahimovic is nu in balbezit. Ibrahimovic passt de bal zonder na te denken. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:17

60e minuut.
Samojeden passt de bal zonder na te denken. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Samojeden de bal. Samojeden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tabachnik met een sublieme pass. Ehemba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salomone. Ehemba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ehemba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Huichaman trapt de bal weg van het doel. do Brasil kopt de bal weg. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... Huichaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Araqelyan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Tabachnik de bal. Ibrahimovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimovic geeft een hoge lob. Samojeden is nu in balbezit. Samojeden haalt uit met een fantastische trap. Huichaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:18

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ehemba geeft een lange en hoge pass. Samojeden heeft problemen om de bal te vangen. Araqelyan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:19

74e minuut.
Ehemba passt de bal met de wreef. Moś is nu in balbezit. Moś passt de bal zonder na te denken. Samojeden is nu in balbezit. Samojeden draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Ibrahimovic rent richting de bal. Ibrahimovic geeft een hoge lob. Tabachnik probeert de bal met de borst te controleren. Ibrahimovic geeft een lange en hoge pass. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tabachnik geeft de bal voor. Ehemba kopt de bal weg. Daar is Tabachnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibrahimovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimovic geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dorregaray met een sublieme pass. Wawrowski is nu in balbezit. Wawrowski geeft de bal voor. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:20

89e minuut.
Skácel verovert de bal door een tackle van achteren. Skácel passt de bal met de wreef. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel. Huichaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Samojeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samojeden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawks United - Animals de La Patria 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawks United 89%, Animals de La Patria 11%.
Hawks United - Animals de La Patria 0:21