Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.BOOMLORD Arsenal
442b Tactiek normal banda
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 60.3
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Kothencz geeft een hoge lob. Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Aladal kopt de bal weg. Angloma geeft de bal voor. Snoeck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:1

9e minuut.
Carabelli probeert naar een medespeler te passen. Marcu rent richting de bal. Marcu geeft een lange en hoge pass. Göksu rent richting de bal. Göksu haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Janićijević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spătariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angloma geeft een hoge lob. Snoeck maakt een snoekduik en kopt de bal. Năstăsescu bokst de bal weg.

13e minuut.
Daar is Kothencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kothencz probeert naar een medespeler te passen. Snoeck rent richting de bal. Snoeck draait met de bal, schiet en ... Năstăsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:2

15e minuut.
Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karaman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Büki geeft een lange en hoge pass. Snoeck maakt een snoekduik en kopt de bal. Năstăsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth geeft een hoge lob. Inworp. Angloma met de inworp. Kothencz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Snoeck rent richting de bal. Snoeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:3

19e minuut.
Gugo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Carabelli de bal onder controle te krijgen. Aladal is nu in balbezit. Kothencz geeft de bal voor. Snoeck springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Anastasia passt de bal in één keer door. Büki is nu in balbezit. Büki geeft een hoge lob. Snoeck springt en kopt de bal. Năstăsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:4

25e minuut.
Gugo geeft een hoge lob. Spătariu rent richting de bal. Aladal met een sublieme pass. Angloma geeft een lange en hoge pass. Snoeck maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Spătariu onderschept slim de pass. Spătariu passt de bal in één keer door. Aladal geeft de bal voor. Snoeck maakt een snoekduik en kopt de bal. Năstăsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kothencz kopt de bal weg. Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki passt de bal met de wreef. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Năstăsescu met een harde bal richting middenveld. Inworp. Spătariu met een snelle inworp. Angloma rent richting de bal. Angloma geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Janićijević de bal onder controle te krijgen. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck verovert de bal door een tackle van achteren. Snoeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:5

35e minuut.
Angloma verovert de bal door een tackle van achteren. Angloma probeert naar een medespeler te passen. Aladal speelt de bal door. Daar is Snoeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snoeck schiet op doel. Năstăsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lăzărescu onderschept slim de pass. Kothencz onderschept slim de pass. Kothencz met een sublieme pass. Büki rent richting de bal. Büki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Spătariu kopt de bal weg. Anastasia rent richting de bal. Kothencz speelt de bal door. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 74%, Arsenal 26%.
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:5

46e minuut.
Mâlcu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Parra passt de bal met de wreef. Anastasia is nu in balbezit. Anastasia passt de bal in één keer door. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck draait met de bal, schiet en ... Năstăsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Janićijević is nu in balbezit. Angloma onderschept slim de pass. Angloma geeft een hoge lob. Snoeck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:6

49e minuut.
Parra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Catania komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Büki met de inworp. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz geeft een hoge lob. Snoeck maakt een snoekduik en kopt de bal. Năstăsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:7

56e minuut.
Aladal speelt de bal door. Kominatos is nu in balbezit. Kominatos passt de bal zonder na te denken. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Anastasia met een snelle inworp. Büki heeft problemen om de bal te vangen. Büki geeft een lange en hoge pass. Snoeck krijgt zijn hoofd ertegen. Năstăsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carabelli geeft de bal voor. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki maakt een afschuwelijke overtreding. Vehkamäki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Kominatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominatos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Göksu de bal. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Angloma kopt de bal weg. Snoeck kan de bal niet met de borst controleren. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck verovert de bal door een tackle van achteren. Snoeck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:8

80e minuut.
Anastasia rent richting de bal. Anastasia passt de bal in één keer door. Gugo rent richting de bal. Snoeck onderschept slim de pass. Snoeck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Karaman onderschept slim de pass. Karaman geeft de bal voor. Gugo kan de bal niet met de borst controleren. Snoeck rent richting de bal. Snoeck haalt uit met een fantastische trap. Năstăsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:9

90e minuut.
Năstăsescu trapt de bal weg van het doel. Angloma kopt de bal weg. Kothencz probeert naar een medespeler te passen. Snoeck rent richting de bal. Snoeck haalt uit met een fantastische trap. Năstăsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 65%, Arsenal 35%.
F.C.BOOMLORD - Arsenal 0:10