Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sanghan Beach TORINO1906
Normal Tactiek tito 4312
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 45.8
poor Schieten excellent
average Passen average
poor Verdedigen very good


4e minuut.
Dal Pra rent richting de bal. Paganoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dal Pra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dal Pra met een snel genomen vrije trap. Simonini springt en kopt de bal. Pontis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:1

7e minuut.
Brunese rent richting de bal. Brunese geeft een lange en hoge pass. Labbate speelt de bal door. Console is nu in balbezit. Console haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Battiati kopt de bal weg. Dal Pra heeft problemen om de bal te vangen. Dal Pra speelt de bal door. Console bereikt de bal nog maar net als eerste. Console schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:2

14e minuut.
Battiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomazzo passt de bal in één keer door. Simonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cosmacini is nu in balbezit. Labbate onderschept slim de pass. Labbate probeert naar een medespeler te passen. Rondine is nu in balbezit. Rondine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Brunese de bal. Battiati is nu in balbezit. Console onderschept slim de pass. Console haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rondine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondine passt de bal met de wreef. Daar is Battiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dal Pra kopt de bal weg. Console bereikt de bal nog maar net als eerste. Console passt de bal zonder na te denken. Simonini rent richting de bal. Simonini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Paganoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dal Pra verovert de bal door een tackle van achteren. Dal Pra geeft een hoge lob. Rondine rent richting de bal. Rondine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Casagni trapt de bal weg van het doel. Dal Pra kopt de bal weg. Giacomazzo is nu in balbezit. Giacomazzo geeft een hoge lob. Console met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simonini rent richting de bal. De bal raakt de paal. Simonini is nu in balbezit. Simonini schiet op doel. De bal raakt de paal. Natta kopt de bal weg. Pontis bokst de bal weg.

27e minuut.
Mohammed raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galikowski komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Cosmacini rent richting de bal. Gellera verovert de bal door een tackle van achteren. Gellera probeert naar een medespeler te passen. Console rent richting de bal. Console schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rondine geeft een lange en hoge pass. Battiati rent richting de bal. Simonini verovert de bal door een tackle van achteren. Console bereikt de bal nog maar net als eerste. Console haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Brunese trapt de bal weg. Labbate kopt de bal weg. Simonini rent richting de bal. Simonini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:3

37e minuut.
Battiati geeft een lange en hoge pass. Inworp. Giacomazzo met de inworp. Dal Pra geeft een lange en hoge pass. Simonini kopt de bal weg. Pontis bokst de bal weg.

39e minuut.
Rondine is nu in balbezit. Rondine met een sublieme pass. Simonini is nu in balbezit. Simonini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:4

42e minuut.
Dal Pra verovert de bal door een tackle van achteren. Dal Pra met een sublieme pass. Simonini is nu in balbezit. Simonini schiet op doel. Brunese probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanghan Beach 80%, TORINO1906 20%.
Sanghan Beach - TORINO1906 0:4

47e minuut.
Rondine probeert naar een medespeler te passen. Simonini rent richting de bal. Simonini met een sublieme pass. Console rent richting de bal. Console haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simonini is nu in balbezit. Simonini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Paganoni rent richting de bal. Giacomazzo onderschept slim de pass. Giacomazzo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Console de bal. Console haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Labbate verovert de bal door een tackle van achteren. Labbate geeft de bal voor. Simonini kopt de bal weg. Console bereikt de bal nog maar net als eerste. Console schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:5

53e minuut.
Giacomazzo geeft een hoge lob. Labbate bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbate speelt de bal door. Console heeft problemen om de bal te vangen. Console haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:6

62e minuut.
Turchi speelt de bal door. Giacomazzo probeert naar een medespeler te passen. Simonini is nu in balbezit. Simonini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:7

66e minuut.
Dal Pra geeft een lange en hoge pass. Rondine is nu in balbezit. Rondine geeft een hoge lob. Simonini rent richting de bal. Simonini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Console rent richting de bal. Console haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Natta is nu in balbezit. Dal Pra geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Brunese de bal onder controle te krijgen. Simonini rent richting de bal. Simonini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Labbate onderschept slim de pass. Labbate speelt de bal door. Console heeft problemen om de bal te vangen. Simonini rent richting de bal. Simonini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:8

70e minuut.
Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro passt de bal in één keer door. Console probeert naar een medespeler te passen. Simonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:9

78e minuut.
Dal Pra kopt de bal weg. Labbate geeft een hoge lob. Console controleert de bal met de borst. Simonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pontis met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labbate met de inworp. Rondine rent richting de bal. Rondine geeft een lange en hoge pass. Paal! Pontis bokst de bal weg. Simonini springt en kopt de bal. Pontis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Dal Pra de bal. Dal Pra speelt de bal door. Simonini rent richting de bal. Console rent richting de bal. Console schiet op doel. Pontis bokst de bal weg. Simonini rent richting de bal. Simonini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:10

86e minuut.
Simonini met een sublieme pass. Labbate is nu in balbezit. Labbate passt de bal in één keer door. Simonini is nu in balbezit. Simonini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:11

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giacomazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dal Pra geeft een hoge lob. Rondine is nu in balbezit. Rondine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Giacomazzo kopt de bal weg. Simonini speelt de bal door. Console rent richting de bal. Console haalt uit met een fantastische trap. Pontis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanghan Beach - TORINO1906 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanghan Beach 85%, TORINO1906 15%.
Sanghan Beach - TORINO1906 0:12