Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Bøn Ogrodnicy
442moja Tactiek wingL
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 54.3
matig Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Kutasi passt de bal in één keer door. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles passt de bal in één keer door. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles geeft de bal voor. Szczyżek is nu in balbezit. Kunia is nu in balbezit. Kunia haalt uit met een fantastische trap. Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kutasi geeft de bal voor. Rožek rent richting de bal. Hadaś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rožek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelinka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pęski speelt de bal door. Rožek heeft problemen om de bal te vangen. Rožek passt de bal met de wreef. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia schiet op doel. Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Zelinka passt de bal met de wreef. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles met een sublieme pass. Kunia heeft problemen om de bal te vangen. Kunia draait met de bal, schiet en ... Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kapousouzis geeft de bal voor. Daar is Hadaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunia is nu in balbezit. Rožek rent richting de bal. Rožek haalt uit met een fantastische trap. Abraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bøn 73%, Ogrodnicy 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Bøn - Ogrodnicy 0:0

52e minuut.
Szczyżek met een snelle inworp. Kozianowski rent richting de bal. Kozianowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Coppadoro de bal. Coppadoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia heeft problemen om de bal te vangen. Rožek rent richting de bal. Rožek haalt uit met een fantastische trap. Kunia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bolles rent richting de bal. Bolles passt de bal in één keer door. Rožek rent richting de bal. Rožek haalt uit met een fantastische trap. Abraham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bøn - Ogrodnicy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bøn 63%, Ogrodnicy 37%.
FK Bøn - Ogrodnicy 0:1