Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikolas TS Leśnica
nowa 3 Tactiek Co do1
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
45.9 gemiddelde waardering 47.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


32e minuut.
Raizel is nu in balbezit. Raizel passt de bal zonder na te denken. Řapík met een sublieme pass. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Râlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - TS Leśnica 0:1

35e minuut.
Sajnóg speelt de bal door. Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch speelt de bal door. Sajnóg rent richting de bal. Sajnóg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mikolas - TS Leśnica 1:1

37e minuut.
Rizzo krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Aydoğdu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czerniec neemt de hoekschop. Rizzo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Czerniec is nu in balbezit. Czerniec geeft een hoge lob. Łyko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Aydoğdu geeft een hoge lob. Łeptuch kopt de bal weg. Sajnóg is nu in balbezit. Sajnóg passt de bal in één keer door. Czerniec geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lăpădat rent richting de bal. Kostadinov is nu in balbezit. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Râlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Klungelig pakt Gajowy de bal. Řapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Řapík passt de bal met de wreef. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 47%, TS Leśnica 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikolas - TS Leśnica 1:1

55e minuut.
Řapík probeert naar een medespeler te passen. Nędza speelt de bal door. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec rent richting de bal. Czerniec geeft de bal voor. Kogut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - TS Leśnica 2:1

59e minuut.
Czerniec is nu in balbezit. Herlevi is nu in balbezit. Herlevi geeft een lange en hoge pass. Kostadinov controleert de bal met de borst. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mikolas - TS Leśnica 2:2

61e minuut.
Lăpădat onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gajowy. Lăpădat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wenden zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nędza controleert de bal met de borst. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - TS Leśnica 2:3

62e minuut.
Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov schiet op doel. Râlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - TS Leśnica 2:4

68e minuut.
Mihelič geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassitto met de inworp. Řapík is nu in balbezit. Řapík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wenden bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowy verovert de bal door een tackle van achteren. Gajowy passt de bal in één keer door. Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch geeft de bal voor. Paal!

79e minuut.
Gajowy geeft een lange en hoge pass. Aydoğdu onderschept slim de pass. Czerniec is nu in balbezit. Czerniec geeft de bal voor. Klungelig pakt Rizzo de bal. Kogut bokst de bal weg. Herlevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - TS Leśnica 3:4

82e minuut.
Czerniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bornes is nu in balbezit. Řapík maakt een afschuwelijke overtreding. Řapík krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Bornes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bornes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łeptuch kopt de bal weg. Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch schiet op doel. Kogut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mikolas - TS Leśnica 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 56%, TS Leśnica 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikolas - TS Leśnica 4:4


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Cassitto met een sublieme pass. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat passt de bal zonder na te denken. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - TS Leśnica 4:5

95e minuut.
Řapík met een snelle inworp. Cinpoeru kan de bal niet met de borst controleren. Wat een zware overtreding van Brđanović ... Strafschop! Directe rode kaart, Brđanović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brđanović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cinpoeru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lăpădat neemt zijn aanloop. Râlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - TS Leśnica 4:6

101e minuut.
Gajowy rent richting de bal. Cassitto is nu in balbezit. Cassitto geeft een hoge lob. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

102e minuut.
Râlea trapt de bal weg. Gajowy probeert de bal met de borst te controleren. Řapík met een sublieme pass. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 74%, TS Leśnica 26%.
mikolas - TS Leśnica 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 52%, TS Leśnica 48%.
mikolas - TS Leśnica 4:6