Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ścinawa OLIMPIA ZKS Elblag
OFF Tactiek Reprezentacja
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 58.5
weak Schieten outstanding
average Passen excellent
good Verdedigen good


3e minuut.
Thiemann probeert naar een medespeler te passen. del Val rent richting de bal. Tătăran geeft een hoge lob. Radeljić rent richting de bal. Radeljić draait met de bal, schiet en ... Slizák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Radeljić geeft een hoge lob. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris verovert de bal door een tackle van achteren. Kabouris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kabouris rent richting de bal. Kabouris schiet op doel. Slizák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:1

7e minuut.
Socha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eşsiz rent richting de bal. Eşsiz passt de bal in één keer door. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Ţiclău geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătăran met een snelle inworp. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiemann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eşsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eşsiz geeft de bal voor. Radeljić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Gillet de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thiemann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radeljić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:2

16e minuut.
Pędziwiatr kopt de bal weg. Daar is Barcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabouris is nu in balbezit. Radeljić is nu in balbezit. Radeljić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:3

19e minuut.
Challis kopt de bal weg. Thiemann speelt de bal door. Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Kabouris rent richting de bal. Kabouris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Eşsiz rent richting de bal. Socha is nu in balbezit. Eşsiz onderschept slim de pass. Eşsiz geeft de bal voor. Radeljić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Gillet probeert de bal aan de voet te houden. Jędrzejczyk rent richting de bal. Tătăran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tătăran krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gillet rent richting de bal. Radeljić onderschept slim de pass. Klungelig pakt Radeljić de bal. Radeljić haalt uit met een fantastische trap. Slizák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:4

26e minuut.
Eşsiz geeft een hoge lob. Gillet geeft de bal voor. Thiemann is nu in balbezit. Thiemann geeft een hoge lob. Radeljić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wispelaere passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barcikowski de bal. Tătăran geeft de bal voor. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Slizák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratrík met een sublieme pass. Emenalo speelt de bal door. Thiemann geeft een hoge lob. Radeljić maakt een snoekduik en kopt de bal. Slizák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kabouris draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gillet de bal onder controle te krijgen. Radeljić rent richting de bal. Radeljić draait met de bal, schiet en ... Slizák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:5

33e minuut.
Kabouris is nu in balbezit. Kabouris passt de bal in één keer door. Tătăran met een sublieme pass. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ţiclău geeft een hoge lob. Inworp. Tătăran met de inworp. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tătăran speelt de bal door. Daar is Kabouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabouris passt de bal met de wreef. Daar is Radeljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radeljić haalt uit met een fantastische trap. Slizák bokst de bal weg.

42e minuut.
Radeljić passt de bal in één keer door. Thiemann rent richting de bal. Thiemann passt de bal in één keer door. Radeljić rent richting de bal. Radeljić haalt uit met een fantastische trap. Slizák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ţiclău geeft een lange en hoge pass. Eşsiz is nu in balbezit. Eşsiz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Radeljić de bal. Radeljić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ścinawa 79%, OLIMPIA ZKS Elblag 21%.
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:5

46e minuut.
Radeljić met een sublieme pass. Thiemann rent richting de bal. Thiemann passt de bal met de wreef. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:6

48e minuut.
Wispelaere kopt de bal weg. Challis rent richting de bal. Challis geeft de bal voor. Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeljić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:7

52e minuut.
Olszanecki onderschept slim de pass. Eşsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eşsiz passt de bal zonder na te denken. Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeljić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Pędziwiatr speelt de bal door. Kabouris rent richting de bal. Barcikowski rent richting de bal. Kabouris verovert de bal door een tackle van achteren. Kabouris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:8

56e minuut.
Emenalo is nu in balbezit. Emenalo speelt de bal door. Ţiclău probeert de bal aan de voet te houden. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Slizák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Slizák speelt de bal door. Thiemann kopt de bal weg. Radeljić met een sublieme pass. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:9

62e minuut.
Wispelaere rent richting de bal. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris passt de bal met de wreef. Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeljić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Thiemann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eşsiz probeert de bal met de borst te controleren. Eşsiz geeft een hoge lob. Socha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kabouris maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pędziwiatr verovert de bal door een tackle van achteren. Pędziwiatr met een sublieme pass. Tătăran met een sublieme pass. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Gillet probeert de bal aan de voet te houden. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran geeft een lange en hoge pass. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Slizák bokst de bal weg. Fratrík heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thiemann neemt de hoekschop. Kabouris springt en kopt de bal. Slizák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:10

73e minuut.
del Val geeft de bal voor. Thiemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiemann met een sublieme pass. Radeljić rent richting de bal. Radeljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:11

77e minuut.
Klungelig pakt Kabouris de bal. Kabouris passt de bal met de wreef. Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kabouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Eşsiz kopt de bal weg. Kabouris probeert de bal met de borst te controleren. Kabouris probeert naar een medespeler te passen. Radeljić is nu in balbezit. Radeljić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Radeljić rent richting de bal. Thiemann geeft een lange en hoge pass. Ţiclău kopt de bal weg. Radeljić rent richting de bal. Radeljić schiet op doel. Slizák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:12

83e minuut.
Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo passt de bal in één keer door. Thiemann met een sublieme pass. Radeljić is nu in balbezit. Radeljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeljić verovert de bal door een tackle van achteren. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Slizák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:13

88e minuut.
Radeljić met een sublieme pass. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris verovert de bal door een tackle van achteren. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Slizák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Radeljić probeert de bal aan de voet te houden. Eşsiz rent richting de bal. Eşsiz passt de bal zonder na te denken. Radeljić rent richting de bal. Radeljić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Daar is Kabouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabouris passt de bal met de wreef. Radeljić is nu in balbezit. Radeljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ścinawa 82%, OLIMPIA ZKS Elblag 18%.
Real Ścinawa - OLIMPIA ZKS Elblag 0:14