Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-02 19:00
  • Competitiewedstrijd: Group D
  • Stadion: Costa Rica Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22510
Costa Rica Cameroun
5-3-2 (1.0) Tactiek 532
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
67.3 gemiddelde waardering 57.2
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Lascarez passt de bal zonder na te denken. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Ortíz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Cameroun 1:0

4e minuut.
Tchouga onderschept slim de pass. Daar is Abenoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abenoza met een sublieme pass. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo draait met de bal, schiet en ... N`Jie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Abenoza speelt de bal door. Buitrago met een sublieme pass. Abenoza is nu in balbezit. Abenoza geeft een hoge lob. Jacobo maakt een snoekduik en kopt de bal. N`Jie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Lascarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez met een sublieme pass. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel. N`Jie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Cameroun 2:0

17e minuut.
Androver speelt de bal door. Lascarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez geeft een hoge lob. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo draait met de bal, schiet en ... N`Jie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Abenoza verovert de bal door een tackle van achteren. Abenoza passt de bal in één keer door. Buitrago met een sublieme pass. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz schiet op doel. N`Jie bokst de bal weg.

35e minuut.
Lascarez is nu in balbezit. Lascarez passt de bal met de wreef. Buitrago is nu in balbezit. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel. N`Jie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Buitrago probeert naar een medespeler te passen. Abenoza heeft problemen om de bal te vangen. Abenoza speelt de bal door. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago haalt uit met een fantastische trap. N`Jie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jacobo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mahoney komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica 35%, Cameroun 65%.
Costa Rica - Cameroun 2:0

46e minuut.
Orlich komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Buitrago geeft de bal voor. Mahoney rent richting de bal. Eyebe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eyebe krijgt een gele kaart. Mahoney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abenoza wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Abenoza speelt de bal door. Sagot bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza rent richting de bal. Abenoza geeft een hoge lob. Orlich krijgt zijn hoofd ertegen. N`Jie bokst de bal weg.

69e minuut.
Moudime onderschept slim de pass. Abenoza onderschept slim de pass. Abenoza passt de bal zonder na te denken. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lascarez rent richting de bal. Lascarez passt de bal met de wreef. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica 34%, Cameroun 66%.
Costa Rica - Cameroun 2:0